به گزارش ایرنا، بار دیگر نسیم روحبخش لیالی قدر وزیدن گرفت و دربهای آسمان به روی زمینیان گشوده شد، امشب شبزندهداران با نوای «الهی العفو» و مناجات با پروردگار، غبار گناه را از دلها میزدایند و با توسل به مولیالموحدین امام علی(ع)، طلب بخشش و مغفرت میکنند.
لیالی قدر از آن فرصتهای استثنایی است که میتواند قابلیت پیمودن راه صد ساله در یک شب را نصیب شبزندهداران کند، در دومین شب قدر و در شب شهادت حضرت امیرالمومنین(ع)، بارش رحمت و مغفرت الهی، روح و جان مومنان را نوازش میدهد و وزنِ مهربانی پروردگار رویِ دوش تکتک دقیقهها و ثانیهها سنگینی میکند.
نوای خوش مناجات و راز و نیاز الهی مردم گلستان یکشنبهشب همزمان با شب بیست و یکم ماه رمضان و در شب شهادت امام علی(ع) در جایجای استان گلستان به گوش میرسد، مردم ولایتمدار استان در شهرها و روستاها با حضور در مساجد، مصلاها و بقاع متبرکه در مراسم دومین شب قدر شرکت کرده و در شب شهادت مولا علی(ع) به سوگ نشستند.
آیینهای معنوی دومین شب قدر در نگارستان ایران با تلاوت روحبخش آیات قرآن کریم آغاز شد و شبزندهداران در ادامه دعای جوشن کبیر را زمزمه کرده و به راز و نیاز با خداوند پرداختند، همچنین مرثیهسرایی ذاکران اهل بیت(ع)، سخنرانی در وصف فضیلت لیالی قدر و مظلومیت حضرت علی(ع) و برگزاری مراسم احیا از دیگر برنامههای دومین شب قدر در گلستان بود.
مراسم دومین شب قدر در جایجای استان گلستان با استقبال بینظیر مردم همراه شد و شبزندهداران دستهای تضرع و بندگی را به سوی آسمان بلند کرده تا تقدیر یک ساله آنها به برکت این شبهای پرفضیلت به بهترین شکل رقم بخورد.
همچنین برپایی سفرههای افطاری و اطعامدهی نذری در مناطق مختلف شهری و روستایی گلستان در دومین شب قدر پررنگ بود و علاوهبر مساجد و تکایا، مردم در خانهها نیز اقدام به برپایی سفرههای افطار و اطعامدهی کردند.
به فرموده امام صادق(ع) مقدّرات الهی در شب نوزدهم تعیین، در شب بیست و یکم تأیید و در شب بیست و سوم ماه رمضان امضا میشود به همین دلیل اساتید اخلاق سفارش میکنند تا با احیای این سه شب، سرنوشت یک سال را با رستگاری رقم بزنیم و معتقدند غفلت از این شبها باعث ورشکستگی انسان میشود.
قرآن کریم در سوره دخان میفرماید «فِیها یُفْرَقُ کُلُّ أمْرٍ حَکیمٍ» در آن شب، هر امر مهمّی، تعیین و تقدیر میشود بنابراین، شب قدر منحصر به شب نزول قرآن و عصر پیامبر(ص) نیست، بلکه در هر ماه مبارک رمضان، شب قدری هست که امور سال آینده تا شب قدر بعدی، اندازهگیری و مقدّر میشود.