به گزارش ایرنا، علی دولو روز سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: در سال ۱۴۰۱، ۲۶ میلیون قطعه و در سال گذشته ۳۵ میلیون قطعه جوجهریزی در استان همدان انجام شد.
این مسوول همچنین با بیان اینکه تولید گوشت مرغ در استان همدان با این روند جوجهریزی رشد چشمگیری داشته است،افزود: طی نیمه دوم سال جاری پیش علاوه بر تامین نیاز استان بخشی از نیاز استانهای دیگر نیز از طریق مرغداری های استان تامین شده است.
معاون بهبود و تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان، یادآور شد: به صورت میانگین روزانه ۱۲۰ تا ۱۳۰ تن مرغ در استان مصرف میشود در حالی که در بازه ذکر شده روزانه به طور متوسط ۲۰۰ تن مرغ تولید شده است.
وی با تاکید بر اینکه از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا یازده فروردین یک میلیون و ۲۴۰ هزار قطعه در ۴۲ واحد مرغداری جوجهریزی انجام شده است،اضافه کرد: در ایام پایانی سال و در تعطیلات نوروز امسال بیش از نیاز بازار مرغ در دسترس مردم وجود داشت.