به گزارش ایرنا، شب قدر یا لیلة القدر، شبی با ارزش و پرفضیلت نزد مسلمانان و شب نزول قرآن و مقدر شدن امور انسانها است و مشهدی ها نیز در این شب با حضور در حرم مطهر رضوی، حسینیهها، مساجد و تکایا، با خواندن دعای جوشن کبیر برای برآورده شدن حاجات و عاقبتبخیری، خالصانه دعا و مناجات کردند.
شب های قدر در واقع با فضیلتترین شبهای سال است که با امور مهم و باعظمتی همانند نزولِ اجمالی قرآن همراه است و شب نزول رحمت الهی و آمرزش گناهان بوده و در آن شب، فرشتگان بر زمین فرود میآیند.
طبق برخی از روایات شیعی، در این شب مقدرات انسانها به امام زمان (علیهالسلام) عرضه میشود.
اوج شکوه مراسم شب قدر، برپایی این شب بزرگ در کنار مضجع نورانی آقا علی بن موسی الرضا است.
بسیاری مجاوران و اقشار مختلف مردم مشهد و زائران بارگاه منور رضوی همزمان با سومین شب از لیالی قدر، در جای جای حرم مطهر ثامن الحجج(ع) نشسته و با حالتی محزون ندای دعای جوشن کبیر را با ترجیع بند "سُبْحانَکَ یا لا اِلهَ اِلاّ اَنْتَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ خَلِّصْنا مِنَ النّارِ یا رَبِّ" همراه با ذاکران اهل بیت(ع) زمزمه کردند.
حاج احمد واعظی در این مراسم با ذکر مصیبت و مرثیه خوانی همراه عزاداران شد.
بنا بر آیات قرآن، اینکه شب قدر در ماه مبارک رمضان واقع شده است، مورد قبول همه مسلمانان است و هیچگونه شک و تردیدی در آن وجود ندارد اما به دلیل آن که شب دقیق آن معلوم نیست، مسلمانان بنا بر بسیاری از روایات که یکی از شب های نوزدهم، بیست و یکم یا بیست و سوم را شب قدر بیان داشته اند، در این سه شب به مناجات و شب زنده داری می پردازند.
طبق روایات، عبادت در شب قدر، قابل قیاس با سایر شبها نیست. از جمله اعمال شب قدر، غسل، احیا و شب زندهداری، خواندن قرآن، خواندن دعاهای ماثور مثل دعای جوشن کبیر، توبه و استغفار و صدقهدادن را میتوان بیان کرد.