عباس اکبری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: این میزان سرمایهگذاری برای گازرسانی به سه روستای ورگبار، حریقان و پلنگ آباد هزینه شده که با اجرای این طرح ۳۸۸ خانواده از این خدمت بهرهمند شدهاند.
وی با اشاره به اینکه با اجرای طرحهای گازرسانی به روستاهای شاخص ارائه این خدمت از ۹۷.۸ درصد به ۹۹.۲ درصد افزایش یافته است، اضافه کرد: همچنین شرکت گاز در شهرستان ساوه سال گذشته با اجرای ۷۵ هزار متر شبکه، یکهزار و ۲۰۰ انشعاب نصب و زمینه بهرهمندی سه هزار مشترک خانگی، کشاورزی، صنعتی و دولتی فراهم شده است.
وی افزود: همچنین سال گذشته با هزینه کرد ۴۶ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریالی امکان افزایش ۳۰ درصدی برداشت گاز طبیعی از خط انتقال در این شهرستان نیز فراهم شد.
اکبری گفت: در یک سال گذشته در حوزه امداد گاز به ۱۴ هزار پیام و تماس در خصوص نشت گاز، امداد رسانی و حوادث خط لوله نیز پاسخ داده شده است.
در شهرستان ساوه با اجرای بیش از یکهزار و ۷۱۰ کیلومتر شبکه و نصب ۵۲ هزار و ۵۰۰ انشعاب زمینه خدمترسانی به ۱۵۶ روستای سطح شهرستان و چهار شهر شهرستان و چهار شهرک صنعتی فراهم شده است.
در همین راستا با اجرای بیش از ۳۹۰ ایستگاه تقلیل فشار، زمینه اشتراکپذیری حدود ۱۲۰ هزار مشترک نیز فراهم شد است.
۸۳ هزار و ۶۰۹ مشترک خانگی شهری در چهار شهر ساوه، نوبران، غرق آباد و آوه و ۱۸ هزار و ۷۰۳ مشترک روستایی در شهرستان ساوه از نعمت گاز طبیعی بهرهمند هستند.
۹۲ و ۲ دهم درصد معادل حدود ۱۵ هزار خانوار روستایی شهرستان ساوه و ۱۰۰ درصد جمعیت شهری ساوه از خدمت گاز بهرهمند هستند.