محمدرضا عباسی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: انواع ماهیان کپور، خاویاری و قزلآلا در این استان تولید میشود اما سهم اصلی را قزلآلا به خود اختصاص داده است و بخشی از این تولیدات به خارج صادر میشود.
وی با اشاره به فعالیت ۸۰۰ واحد و مزرعه پرورش و تولید ماهی خوراکی در استان اضافه کرد: شهرستانهای سمیرم، فریدونشهر، گلپایگان و ورزنه بیش از سایر مناطق در این صنعت سهیم هستند.
مدیر شیلات و امور آبزیان اصفهان خاطرنشان کرد: چهار هزار و ۶۰۰ نفر به غیر از واحدهای فرآوری و بازار آبزیان در صنعت پرورش و تولید ماهی در این استان فعالیت می کنند.
مدیر شیلات اصفهان تصریح کرد: این استان به لحاظ وجود ظرفیتهای نهفته و فعال در مناطق مختلف، آب و هوای متنوع، آبهای شیرین و شور و همت تولیدکنندگان در صورت حمایت بیشتر قادر خواهد بود میزان تولید خود را تا حد قابل توجهی افزایش دهد.
عباسی با بیان اینکه در استان علاوه بر مقوله آبزی پروری، مراکز فرآوری و صنایع شیلاتی نیز فعالند، ادامه داد: بیش از ۱۰ بازارچه اختصاصی آبزیان و مراکز عرضه، انواع آبزیان جنوب و پرورشی را در اختیار مصرف کنندگان قرار میدهند.
وی با اشاره به اینکه سرانه مصرف آبزیان در استان شامل انواع ماهی و میگو حدود ۱۱ کیلوگرم در سال و کمتر از نصف میانگین جهانی است، اضافه کرد: به دلیل همین مصرف کم، یکی از اهداف سازمان جهاد کشاورزی اصفهان، ارتقای سرانه مصرف آبزیان با هدف عالی بهبود سلامت جامعه است.
به گزارش ایرنا، بر اساس سند امنیت غذایی در افق سال ۱۴۱۱ وزارت جهاد کشاورزی، تولید ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تنی آبزیان در کل کشور برنامهریزی و سهم هریک از استانها نیز ابلاغ شده است.