تهران- ایرنا- نشریه پولیتیکو در گزارشی درباره وضعیت فعلی روابط آمریکا و رژیم صهیونیستی با توجه به حمله ارتش این رژیم به نوار غزه، نوشت: دولت جو بایدن رئیس جمهور ایالات متحده ایستادن در کنار تل‌آویو را ترجیح داده است.

به گزارش بامداد پنجشنبه ایرنا، در گزارش نشریه پولیتیکو آمده است: واشنگتن با وجود ابراز خشم از حمله ارتش (رژیم) اسرائیل به کاروان سازمان آشپزخانه مرکزی جهانی (WCK)، فقط در حد صدور بیانیه حاضر به انتقاد از اقدام‌های این رژیم است.

بر اساس این گزارش، رئیس جمهور آمریکا در محافل خصوصی خشم خود را از حمله مرگبار رژیم صهیونیستی به کاروان سازمان آشپزخانه مرکزی جهانی ابراز کرده است اما در بیانیه رسمی که در این خصوص صادر کرد، تنها خواستار مسئولیت‌پذیری بیشتر این رژیم و همکاری و سرعت بیشتر تل‌آویو در روند صدور مجوز برای ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه شد.

در این گزارش آمده است: دو مقام ارشد آمریکایی که نخواستند نام‌ آنها فاش شود به پولیتیکو گفتند که نکاتی که در بیانیه رسمی دولت بایدن آمده است، نهایت اقدامی است که در حال حاضر واشنگتن قصد دارد در خصوص حمله مرگبار (رژیم) اسرائیل به کاروان سازمان آشپزخانه مرکزی جهانی انجام دهد.

این گزارش با بیان اینکه بایدن همچنان در برابر فشارها برای مشروط کردن کمک‌های نظامی به رژیم صهیونیستی و اعمال سایر محدودیت‌ها علیه این رژیم، مقاومت می‌کند، می‌افزاید: رئیس جمهور آمریکا در حال حاضر قصد ندارد به هیچ وجه سیاست‌های خود در قبال تل‌آویو را تغییر دهد.

بر اساس گزارش پولیتیکو، بایدن معتقد است که مشروط کردن کمک‌های نظامی به رژیم صهیونیستی باعث گسسته شدن روابط واشنگتن و تل‌آویو خواهد شد، بنابراین در عمل از نفوذ خود بر این رژیم برای تغییر رویه ارتش اسرائیل در نوار غزه هیچ استفاده‌ای نمی‌کند.

به گزارش ایرنا، سازمان غیردولتی «آشپزخانه مرکزی جهانی» با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که حملات اسرائیل در روز دوشنبه برابر با اول آوریل ۲۰۲۴ (۱۳ فروردین) در غزه باعث کشته شدن هفت امدادگر این سازمان شده است. در این حادثه راننده فلسطینی آنها نیز جان خود را از دست داده است.

این حمله ساعاتی پس از آن روی داد که اعضای این گروه غیردولتی با یک کشتی حاوی کمک‌های غذایی به نوار غزه رسیدند و به مناطق شمالی آن رفتند.

همچنین تصاویری از اجساد پنج کشته منتشر شد که در بیمارستان شهدای الاقصی در شهر «دیر البلح» در مرکز غزه قرار داشتند و تعدادی از آنها لباس‌هایی با آرم خیریه پوشیده بودند.

بر اساس بیانیه این سازمان، کشته‌شدگان استرالیایی، لهستانی، کانادایی - آمریکایی، انگلیسی و فلسطینی بودند.