امین غلامنژاد روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: عمده کالاهای صادراتی طی سال گذشته تره بار، خشکبار، مواد معدنی، پلاستیکی و فلزی بود.
وی اضافه کرد: همچنین پارسال در مجموع بیش از ۳.۵ میلیون دلار انواع کالا اغلب شامل لوازم خانگی و برقی از مرز کیله وارد کشور شد.
مدیر گمرک سردشت بیان کرد: طی سال گذشته علی رغم اینکه ساز و کار تردد انسانی به طور کامل مهیا نشده ولی رفت و آمد بیش از ۱۴۰ هزار نفر از مرز کیله ثبت شده است.
غلام نژاد گفت: روزانه بیش از ۱۸۰ کامیون شامل کالاهای صادراتی به مقصد اقلیم کردستان عراق وارد بازارچه مرزی «کیله» میشوند.
به گزارش ایرنا، بازارچه مرزی کیله سردشت از سال ۱۳۸۲ برای تسریع در صادرات کالا و تولیدات داخلی کشور آغاز به کار کرد و این بازارچه مرزی سال گذشته به عنوان یکی از مرزهای رسمی کشور در هیأت دولت به تصویب رسید و روزانه بیش از ۵۰۰ نفر در این بازارچه مرزی امرار معاش میکنند.
مرز کیله تا سردشت ۱۸ کیلومتر و تا شهر قلعهدیزه عراق ۱۷ کیلومتر مسافت دارد و این فاصله کمترین مسافت بین ۲ شهر مرزی در غرب کشور و از دیگر مزیتهای این مرز است.
شهرستان سردشت با جمعیت ۱۲۰ هزار نفر در جنوب آذربایجانغربی و در امتداد مرزهای ایران با شمال عراق قرار گرفته، این شهرستان مرزی دارای ۲ بازارچه مرزی مصوب «کیله» و «اشکان» در طول مرز با شمال عراق است.