جلیل نصیری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با اجرای این طرح ۳۹ واحد تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در سطح استان پلمب شد.
وی اظهار داشت: طی بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی استان ۱۷ هزار و ۹۶۴ کیلوگرم ماده غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته توسط بازرسان بهداشت محیط در سراسر استان کشف و نسبت به معدوم سازی آن اقدام شد.
این مسوول ادامه ادامه داد: علاوه بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، ۶ هزار و ۲۸۷ اماکن عمومی توسط بازرسان بهداشت محیط در سراسر استان بازرسی و برای ۳۲۶ واحد اخطاریه کتبی صادر شد.
وی تعداد مراکز و اماکن بین راهی بازرسی طی مدت یاد شده در سطح استان را ۶۳۱ مورد عنوان کرد و گفت: در این راستا برای ۷۰ مرکز و امکان بین راهی اخطاریه صادر شده است.
به گفته مدیر گروه بهداشت محیط استان زنجان، ۱۰۷ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی متخلف به مراجع قضایی معرفی شده است.
نصیری افزود: در این مدت با ۲۸۰ دستفروش دوره گرد برخورد شده و تعداد نمونه برداری مواد غذایی نیز ۴۴۵ مورد بوده است.
وی اظهار داشت: شمار نمونه برداری میکروبی از آب آشامیدنی، کلرسنجی و تعداد سامانه های آبرسانی شده بازرسی به ترتیب ۴۵۳، ۱۹ هزار و ۲۳۲ مورد و یکهزار و ۴۵۶ مورد ثبت شد.
مدیر گروه بهداشت محیط استان زنجان خاطرنشان کرد: بهداشت محیط استان ۴۵۳ مورد شکایت مردمی در سامانه بهداشت ۱۹۰ را رسیدگی کرد.
وی تاکید کرد: شهروندان میتوانند در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی، مراتب را به شماره رسیدگی به شکایات مردمی ۱۹۰ اعلام کنند تا در کمترین زمان ممکن به شکایات آنان رسیدگی شود.
در اجرای طرح نوروزی ۱۵۵ بازرس بهداشت محیط استان مشارکت داشتند.