ولی اله زمانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: به زودی در سه واحد سنگکپزی و نانوایی نیز تولید نان کامل انجام خواهد شد.
وی افزود: قیمت نان کامل فعلا همان قیمت اولیه نان بوده و تغییری نکرده است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: پخت نان کامل در لواشپزی میدان ولیعصر جنب بیمارستان ولیعصر، لواشپزی اسلامآباد ۱۶ متری سلیمانی، لواشپزی گلشهر و فاز سه خیابان طلوع شرقی خیابان پیوند انجام میشود.
وی در ارتباط با خصوصیات نان کامل نیز بیان کرد: نان کامل از آرد کامل یا از آرد تمام دانه با تمام اجزای تشکیل دهنده گندم تهیه میشود.
زمانی یادآور شد: آردی که هماکنون در نانواییها در حال استفاده بوده، بخشی از دانه گندم همانند جوانه و پوست در فرایند تولید آرد حذف شده، در صورتی که جوانه گندم دارای ارزش غذایی بسیاری است.
وی با بیان اینکه در آرد کامل نه سبوس و نه جوانه گندم حذف نخواهد شد، گفت: مزایای بالایی برای استفاده از آرد کامل و نان کامل وجود دارد چراکه جوانه گندم منبع غنی از انواع ویتامینها از جمله ای و بی است و سبوس نیز منبع غنی از فیبر بوده و برای افراد با بیماری دیابت، گوارشی و مادران باردار توصیه میشود.