به گزارش بامداد شنبه ایرنا به نقل از وبگاه او سی اچ آ، سینگام با بیان اینکه هم اکنون شواهد واضح وحشیگری ددمنشانه ارتش رژیم صهیونیستی بر علیه فلسطینیان غزه در دست است، اظهار کرد: این تخلفات جدی باید مورد بررسی قرار گرفته و مظنونان تحت تعقیب قرار گیرند.
وی در ادامه سخنان خود، افزود: اعضای سازمان ملل باید برای توقف نقض قوانین بینالمللی بشردوستانه در نوار غزه از ابزارهایی مثال وارد آوردن فشارهای دیپلماتیک و اقتصادی، مشروط کردن صادرات تسلیحاتی به شرط رعایت قوانین جنگ و همکاری برای جلوگیری از فرار خاطیان از مجازات اعمالشان، استفاده کنند.
به گزارش ایرنا، وزارت بهداشت غزه در بیانیهای اعلام کرد که رژیم صهیونیستی طی ۲۴ ساعت گذشته، پنج جنایت جدید در مناطق مختلف نوار غزه انجام داد که منجر به شهادت ۵۴ نفر شد و ۸۲ زخمی نیز برجای گذاشت.
در این بیانیه آمده است: با احتساب شهدای جدید، شمار شهدای تجاوزات رژیم صهیونیستی به منطقه نوار غزه از هفتم اکتبر (۱۵ مهرماه) تا به امروز به ۳۳ هزار و ۹۱ نفر افزایش یافته است.
وزارت بهداشت غزه همچنین آخرین آمار مجروحان این جنایات را ۷۵ هزار و ۷۵۰ تن اعلام کرد.
این وزارتخانه همچنین اعلام کرد که پیکر شماری از شهدا در زیر آوار مانده و برخی دیگر نیز در کنار جادهها رها شده که به دلیل تجاوزات مستمر صهیونیستها، نهادهای امداد رسان قادر به انتقال آنها نیستند.
گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتشبس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.
این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتشبس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.
این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.