به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، «سعید اسدی» افزود: با هدف آگاهسازی، ترویج و اطلاع رسانی سیاستهای شرکت بازآفرینی شهری ایران با تاکید بر بستههای تشویقی اداری، مالی و شهرسازانه تعداد ۸۵ مورد اسناد ترویجی تهیه و توسط ادارات کل راه و شهرسازی، شهرداریها و حلقههای میانی در سطح محلات توزیع و اطلاعرسانی شده است.
وی از برگزاری ۳۳۱ دوره آموزشی در راستای ماموریتهای آموزشی این دفتر طی یکسال گذشته خبر داد و گفت: این دورهها با موضوعاتی شامل روشهای تامین منابع مالی، برنامه جامع اقدام مشترک در بازآفرینی شهری، نوسازی مسکن در بافتهای ناکارآمد شهری، پیشگیری و پیشنگری از گسترش سکونتگاههای غیررسمی، آموزش مفاهیم، الزامات، دستورالعملها و قوانین و مقررات بازآفرینی شهری برگزار شد.
اسدی بیانداشت: دفتر مطالعات کاربردی و امور ترویجی بهمنظور اجرای سیاستها و برنامههای غیرکالبدی بازآفرینی شهری ۲ سطح آموزش شامل آموزش مدیران و کارشناسان حوزه بازآفرینی شهری و آموزش ساکنان محدودهها و محلات هدف را در اولویت برنامههای آموزشی و ترویجی خود قرار داده است.
وی ادامهداد: در سال ۱۴۰۲ در قالب ۳۳۱ دوره آموزشی در سطح استانهای کشور با راهبری دفتر مطالعات کاربردی و امور ترویجی برای ۱۱ هزار و ۳۲۶ نفر برگزار شده است که میتوان به آموزش ۲۱۴ دوره با تاکید بر آموزش و ارتقای مهارتهای شغلی با هدف توانافزایی اقتصادی و اشتغالزایی و کمک به معیشت خانوارها اشاره کرد.
این مسوول اضافه کرد: همچنین تعداد ۱۱۷ دوره آموزشی برای مدیران و کارشناسان حوزه بازآفرینی شهری ادارههای کل راه و شهرسازی، شهرداریها، شوراهای اسلامی شهرها، حلقههای میانی، انبوهسازان و دستگاههای عضو ستاد ملی بازآفرینی شهری را میتوان به این موارد اضافه کرد.
اعلام اسامی برگزیدگان جایزه ملی بم در اردیبهشت ۱۴۰۳
اسدی از اعطای جایزه ملی بم در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: بهدنبال برگزاری پویش «بم سفیر نوسازی برای ایران قوی» در سال ۱۴۰۱، این دفتر در همین راستا نسبت به برگزاری رویداد تقدیر از اقدامات بازآفرینی شهری (جایزه ملی بم) در سال ۱۴۰۲ در قالب ۹ محور در سرتاسر کشور اقدام کرد که نتایج حاصله استخراج و برترینها مشخصشدهاند و در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳ اسامی برگزیدگان طی مراسمی اعلام میشود.