محمد رضا حاجی رضا روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا بیان داشت: در این ایام به منظور تسهیل دسترسی مردم قم به کالاهای اساسی مورد نیازشان محصولاتی چون برنج، شکر، گوشت قرمز و گوشت مرغ توزیع شد.
وی افزود: در همین راستا یکهزار و ۲۶۶ تُن برنج، سههزار و ۵۰۰ تُن شکر، ۱۵۰ تُن گوشت قرمز و ۵۰ تُن گوشت مرغ در فروشگاهها و اتحادیههای سطح استان قم توزیع شد و برای مصرف در ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروزی در اختیار مردم قرار گرفت.
وی با اشاره به این که مهمترین برنامه کاری سازمان جهاد کشاورزی قم تامین امنیت غذایی مردم است، تاکید کرد: هیچگونه کمبودی برای عرضه کالاهای اساسی بخش کشاورزی در استان وجود ندارد و توزیع محصولات مورد نیاز مردم بر اساس تقاضای بازار به صورت مستمر انجام میشود.
بیش از ۱۴ هزار بهرهبردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان در سال ۸۰۰ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانهای است.
بیشتر بهرهبرداران بخش کشاورزی را روستاییان تشکیل میدهند بهنحویکه کشاورزی بهتنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخشهای مختلف قم را به خود اختصاص دادهاست.