به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری قطری «قنا»، اداره مرکزی آمار فلسطین در این باره اعلام کرد: سازمان بهداشت جهانی بیش از ۶۰۰ حمله به مراکز درمانی در نوار غزه و کرانه باختری را مستند کرده است.
این اداره همچنین گزارش داد: از ۳۶ بیمارستان فعال در نوار غزه، تنها ۱۰ بیمارستان به طور جزئی فعال هستند، چهار بیمارستان در شمال نوار غزه و ۶ بیمارستان در جنوب و مرکز این باریکه کار میکنند.
اداره مرکزی آمار فلسطین تأکید کرد که تجاوزات رژیم صهیونیستی و محاصره مستمر نوار غزه، منجر به کمبود تجهیزات پزشکی، غذا، آب، سوخت، قرار گرفتن کارکنان بخش درمان در معرض حملات و هدفگیری مداوم و همچنین فرسودگی سیستم بهداشتی در این باریکه شده است.
به گزارش ایرنا، گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتشبس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.
این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتشبس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.
این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.