علیرضا نوروزی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این آثار از استان های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان، تهران، قزوین، البرز، قم، مشهد، همدان، کرمانشاه، مازندران، گلستان، گیلان و سمنان ارسال شده است.
وی به آثار خارجی ارسال شده به جشنواره نیز اشاره کرد و ادامه داد: ۷۰ اثر از کشور های مختلف نظیر آلمان، ترکیه، عراق، جمهوری آذربایجان، روسیه و هلند به دبیرخانه ارسال شده که رقم قابل توجهی به نظر می رسد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجانغربی اضافه کرد: اختتامیه جشنواره شعر رضوی به زبان ترکی آذری در دهه کرامت و در روز ۲۶ اردیبهشت امسال به میزبانی شهر سلماس برگزار خواهد شد.
نوروزی اظهار کرد: در حاشیه این جشنواره محافل شعر رضوی در استان های تهران. قزوین. زنجان. اردبیل و آذربایجان شرقی و در خارج از کشور نیز در کشورهای ترکیه و عراق برگزار می شود و کارگاه های آموزشی شعر نیز شهرهای ارومیه، نقده، میاندوآب، سلماس، خوی و چایپاره پیش بینی شده است.
وی گفت: همچنین سه عنوان کتاب تحت عنوان «گونش ضیافتی» با موضوع اشعار قرائت شده در این جشنواره طی سال های اخیر چاپ شده و جلد چهارم نیز در مرحله تدوین است.
به گزارش ایرنا، جشنواره بینالمللی شعر رضوی به زبان ترکی با هدف اشاعه، ترویج و انتشار فرهنگ منور رضوی، گسترش و حمایت از فعالیتهای فرهنگی و ادبی مرتبط با سیره اهل بیت (ع)، تجلیل و قدردانی از تولیدکنندگان و پدیدآورندگان آثار حوزه فرهنگ رضوی برگزار میشود.
در راستای اجرای عدالت فرهنگی هفدمین جشنواره بین المللی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در میاندوآب و شانزدهمین جشنواره بین المللی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در چایپاره برگزار شد و امسال نیز میزبانی به سلماس واگذار شده است.