به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی این شرکت ،" داوود مخلصی" با بیان اینکه آبرسانی سیار با رویکرد تامین آب آشامیدنی مورد نیاز روستاییان انجام می شود افزود: در برخی از روستاهای استان به دلیل مشکلات کیفی ناشی از شوری آب آشامیدنی و در برخی دیگر به دلیل منابع آبی محدودی که در اختیار دارند کفایت تامین آب شرب را نداشته، و به منظور جبران کمبود، آبرسانی به صورت سیار انجام می شود.
وی ادامه داد: در سال گذشته آب آشامیدنی مورد نیاز حدود ۲۰۰ روستا در شهرستانهای اردکان، اشکذر، بافق، بهاباد، تفت، هرات، مروست، مهریز و میبد به صورت مداوم از طریق آبرسانی سیار تامین شده است.
مخلصی مجموع هزینه های آبرسانی سیار در سال گذشته را بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: این آبرسانی با بهره گیری از ناوگان آبرسانی سیار شرکت و استفاده از ۱۴ دستگاه خودرو اختصاصی تانکر آبرسانی سیار انجام شده است.
وی اظهار داشت: در سال گذشته نزدیک به ۲۰۰ هزار متر مکعب آب به صورت سیار در مناطق روستایی استان توزیع شده است و به منظور بهبود و ارتقای ظرفیت ناوگان آبرسانی سیار شرکت به اعتباری بالغ بر ۲۵۰ میلیارد ریال نیاز است.
مدیر دفتر بحران و پدافند غیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان یزد تصریح کرد: در سال گذشته علاوه بر آبرسانی به روستاهای استان، به منظور یاری رسانی به سایر استانها در شرایط بحران اکیپ عملیاتی شرکت جهت آبرسانی سیار اعزام شد.
تعداد مشترکان شرکت آب و فاضلاب استان یزد ۶۰۰ هزار مورد اعلام شده است.