طاهر درودی در گفت وگو با ایرنا با اعلام این که بیشتر داروها و تجهیزات مورد نیاز حج تمتع از سوی هلال احمر تهیه و در حال آماده سازی برای اعزام به عربستان است، گفت: از ۲۲ اردیبهشت فرایند حج تمتع آغاز، و زایران وارد مدینه منوره می شوند.
۲۵ درصد زایران هنوز برای معاینات مراجعه نکردند
درودی با اشاره به دستور العمل سخت معاینات پزشکی اعلام شده گفت: هم اکنون حدود ۶۰ درصد زایران معایناتشان پایان گرفته است و حدود ۲۵ درصد زایران هنوز به مراکز پزشکی حج هلال احمر مراجعه نکردند؛ فکر می کنیم با پایان روزهای ماه مبارک این تعداد افراد نیز مراجعه کنند.
وی از این افراد خواست هرچه زودتر به مراکز درمانی حج هلال احمر مراجعه کنند و این روند را تا روزهای پایانی به تعویق نندازند.
درودی درباره منع مطلق اعزام به حج تمتع گفت: بانوان باردار بدون توجه به ماه بارداری، معتادان، افرادی که مبتلا به بیماری بدخیمی و سرطان هستند، نمی توانند به حج اعزام شوند؛ البته موارد دیگری نیز وجود دارند که منع مطلق نیست. مانند افرادی که جراحی سنگینی داشتند با گذشته مدت زمان مشخص اعزام مقدور است.
مننژیت تنها واکسن اجباری برای حج
وی گفت: تنها واکسن لازم برای تزریق در حج امسال، واکسن مننژیت است که به میزان کافی در استانهای توزیع شده است و زایران برای رفتن به حج حتما باید تزریق کرده باشند. و بر اساس نظر پزشک مربوطه ممکن است برخی از زایران واکسن انفولانزا تزریق کنند.
به گزارش ایرنا، بر اساس اعلام سازمان حج و زیارت، امسال ۸۷ هزار و ۵۵۰ نفر در قالب ۶۱۴ کاروان از اواخر اردیبهشت از ۲۱ ایستگاه پروازی سطح کشور برای انجام مناسک حج تمتع به سرزمین وحی اعزام خواهند شد.