محمد باقر حاج کاظمی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طی سال ۱۴۰۲ بیش از ۲۵ هزار و ۶۶۰ مورد بازرسی از واحدهای تولید، توزیع و عرضه فرآورهای خام دامی انجام و بیش از ۸۶۰ مورد نمونه برداری و به آزمایشگاه ارسال شد.
وی اضافه کرد: رعایت شیوهنامهها و دستورالعملهای بهداشتی پرورش، نگهداری، کشتار دام، بسته بندی و عرضه فرآوردههای خام دامی از اولویتهای بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور است.
این مسوول ادامه داد: طی سال گذشته در کشتارگاه های دام و طیور استان بیش از ۴۶ هزار راس دام سبک و سنگین و بیش از ۲۴ میلیون قطعه طیور تحت نظارت های بهداشتی و شرعی ذبح شده است.
حاج کاظمی افزود: ارتقای سطح بهداشت، حفظ سلامت فرآورده های خام دامی و جلوگیری از عرضه فرآورده های ناسالم از مهمترین اولویت های کاری دامپزشکی است و متخلفان به مراجع قضایی معرفی می شوند.
وی تاکید کرد: توصیه بر این است شهروندان، فرآوردههای خام دامی و پروتئینی مورد نیاز خود را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی استان زنجان تهیه کنند.
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان ادامه داد: شهروندان گوشت مصرفی را از مراکز معتبر عرضه و توزیع فرآوردههای خام دامی دارای مهر دامپزشکی و تاریخ انقضا، محل تولید و شرایط نگهداری، خریداری کنند.
حاج کاظمی تاکید کرد: هنگام خرید مرغ از مراکز عرضه مجاز نیز باید به مرغهای بسته بندی شدهای که دارای تاریخ انقضا و تولید هستند، توجه شود.
مدیرکل دامپزشکی استان زنجان گفت: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف با شماره تلفن ۱۵۱۲ ادارات دامپزشکی استان زنجان تماس برقرار کنند و مورد تخلف را جهت رسیدگی اطلاع دهند.
به گفته این مسوول، کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی به صورت مستمر توسط بازرسان بهداشتی در سطح استان زنجان انجام میشود.