به گزارش ایرنا مجید منادی روز سهشنبه در پیامی به مناسبت روز هنر انقلاب اسلامی نوشت: هنر، نقطه اشتراکی میان مرزها، ادیان و نسلها است و هنر اصیل انقلاب آنگاه متولد میشود که هنرمند در تمنای یگانگی با اقیانوس حادثه و گم شدن در سیلاب واقعه و فنا در بحر انقلاب از ورطه حدیث نفس گذشته و همچون شاهدی با صداقت در تماشاگه تاریخ بر گوهر انقلاب شهادت دهد.
وی در ادامه این پیام آورده است: مفهوم شهادت را شاید بتوان مهمترین کلیدواژه برای درک هنر انقلاب دانست. شهید سیدمرتضی آوینی، تمام لحظههای عمر با برکت خود را به ویژه پس از انقلاب اسلامی، در مسیر به فعلیت رساندن ارزشها و احکام اسلامی در قالب هنر صرف کرد و به حق در این راه خدمات ارزنده کم نظیری را در عرصههای گوناگون و گسترده هنر و اندیشه از خود به یادگار گذاشت و به احترام این شهید والامقام، ۲۰ فروردین به نام هنر انقلاب اسلامی نامگذاری شده است.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان میافزاید: شهید آوینی در تعبیری بسیار لطیف درباره هنر می نویسد «هنر، یاد بهشت است و نوحه انسان در فراق. هنر زبان غربت بنیآدم است در فرقت دارالقرار و از همین روی، همه با آن انس دارند چه در کلام جلوه کند، چه در لحن و چه در نقش.
وی ضمن گرامیداشت این روز و تبریک هفته گرامیداشت هنر انقلاب اسلامی به اهالی گرانسنگ فرهنگ و هنر اعلام کرد: امید است همگام با سیاستهای دولت مردمی و مشارکت هنرمندان عزیز در خلق آثار ارزشمند هنری در پرتو آرمانهای انقلاب اسلامی، شاهد شکوفایی و قرارگرفتن هنر این مرز و بوم در بالاترین و شایستهترین جایگاه آن باشیم.
به گزارش ایرنا پس از شهادت هنرمند متعهد و بسیجی، شهید سید مرتضی آوینی در روز ۲۰ فروردین سال ۱۳۷۲ با پیشنهاد شاعران، نویسندگان و هنرمندان حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی به مقام معظم رهبری این روز به عنوان روز هنر انقلاب اسلامی نامگذاری شد.