به گزارش ایرنا از وزارت نیرو، محمدرضا صلابت در نخستین نشست کمیته عالی مدیریت مصرف و هوشمندسازی در سال ۱۴۰۳، گفت: باتوجهبه ابلاغ ضوابط اجرایی از سوی وزارت نیرو، باید همکاران مناطق نسبت به شناسایی همه مشترکان همکار در تعرفههای مختلف صنعتی، کشاورزی، عمومی، سایر مصارف و همچنین مولدهای برق اضطراری اقدام کرده و پس از آن با جلب مشارکت مشترکان مذکور در طرحهای مدیریت بار در زمانهای اوج مصرف برق، نام آنها در سامانهای که بدین منظور ایجاد شده است ثبت کنند.
وی با اشاره به شناسایی بیش از ۸۰۰ مولد برق اضطراری مربوط به مشترکان تحت پوشش شرکت توزیع نیروی برق استان تهران در سال گذشته افزود: باتوجهبه نصب لوازم اندازهگیری بر روی همه این مولدها، در دوره اوج مصرف برق سال ۱۴۰۲، بیش از ۵۰ مگاوات از محل بهکارگیری این مولدها به شبکه تحت پوشش کمک شد.
معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق استان تهران خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین مزایای رصد دقیق مصرف مشترکان، الزام به نصب مولدهای برق اضطراری در کوتاهترین زمان ممکن برای مشترکانی است که در صورت وقوع شرایط بحرانی به سبب نداشتن برق دچار صدمه غیر قابل جبرانی میشوند.
صلابت با اشاره به پیگیری طرح هوشمندسازی در شرکت توزیع نیروی برق استان تهران ادامه داد: در این طرح همه چاههای کشاورزی باید کنترلپذیر شوند؛ همچنین اشتراکهای صنعتی داخل و خارج از شهرکهای صنعتی، مشترکان خانگی پر مصرف با بیش از دوبرابر الگوی مصرف و همچنین مشترکان تجاری با بیش از ۱۰۰۰ کیلووات مصرف نیز باید کنترلپذیر شوند که این مهم بر اساس سهمیهبندی انجامگرفته به مناطق ابلاغ شده است.
وی خواستار همکاری و همراهی همه مناطق 22گانه تحت پوشش شرکت توزیع نیروی برق استان تهران در انجام برنامههای مدیریت پاسخگویی بار شد و بر تشکیل جلسات مستمر هفتگی برای تبادل اطلاعات و هماهنگی در ایام اوج مصرف تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۷
تهران- ایرنا- مناطق ۲۲ گانه تحت پوشش شرکت توزیع نیروی برق استان تهران تا پایان فروردینماه فرصت دارند تا پس از عقد تفاهمنامه با مشترکان، نسبت به ثبت آنها در سامانه پیکبار کشور اقدام کنند.