کرمانشاه - ایرنا - استاندار کرمانشاه با اشاره به پتانسیل‌های فراوان استان در حوزه گردشگری، صادرات، معادن، کشاورزی، آب، نفت و نیرو کار از استادان اقتصاد دانشگاه‌ها خواست برای اقتصاد این خطه نسخه‌های کاربردی و عملیاتی اقتصادی ارائه کرده و این ظرفیت‌های خفته را فعال و بیدار کنند.

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ محمد طیب صحرایی شامگاه سه‌شنبه در نشست هم اندیشی با اعضای هیات علمی رشته اقتصاد دانشگاه‌های استان با اشاره به نیاز جدی استان به اشتغال و توسعه و با توجه به محدودیت زمانی از اساتید اقتصاد استان راهکارهای میان بردی خواست که در میان مدت منجر به رونق تولید، توسعه و اشتغال شود.

وی گفت: کرمانشاه زمین و دشت‌های حاصلخیز کشاورزی در مناطق گرمسیری دارد که عملا با توجه به اجرای طرح سامانه گرمسیری از آن استفاده نشده که اگر کاشت نخل خرما مرغوب در آن داشته باشیم می‌توانیم در زمان کوتاهی به اشتغال ۲ هزار نفری و صادرات خوب دست پیدا کنیم.

صحرایی همچنین به ایده پرورش صنعت اسب با توجه ظرفیت خوبی که استان در آن دارد، اشاره کرد و ادامه داد: می‌توانیم در این حوزه به اشتغال نزدیک به ۱۰ هزار نفر برسیم.

وی همچنین به پتانسیل‌های خوب تولیدات کشاورزی در استان اشاره کرد که با کمی تامل و انجام کارهای علمی می‌توان به صنایع تبدیلی زیادی برای فرآوری محصولات تبدیل شود.

استاندار کرمانشاه در ادامه با اشاره به تجربیات گذشته استان خواستار یک نسخه نهایی اقتصادی ویژه کرمانشاه با تمرکز بر روی تمام مسایل و حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی آن شد.

مسوولان برای حل مشکلات اقتصادی از ظرفیت دانشگاه استفاده کنند

رییس دانشگاه رازی کرمانشاه نیز در این جلسه از مسوولان خواست از راهکارهای و نتایج علمی استادان دانشگاه در رشد و توسعه و حل مشکلات بهره بگیرند.

محمد نبی احمدی در ادامه به نرخ بالا تورم و گرانی کالا در استان کرمانشاه نسبت به میانگین کشور اشاره کرد و افزود: انتظار داریم اساتید دانشگاه در این خصوص بویژه در زمینه رشد تولید راهکار علمی و اجرایی ارائه دهند.

وی در ادامه از استادان دانشگاه خواست ایده و راهکارهای آنها جنبه ویترینی نداشته باشد و منجر به خروجی ملموس برای استان شود.