به گزارش ایرنا برگزاری این جشنواره با بخش های متنوعی همراه بود البته مقدمه برگزاری همیشگی جشنواره آواها و نواهای جنوب کرمان شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان در این رابطه در این جشنواره گفت: جشنواره آواها و نواها را هر ساله در رمون برگزار خواهیم کرد و دبیرخانه آن در این منطقه خواهد ماند اما از این پس با عنوان آواها و نواهای جنوب کرمان برگزار میشود.
حجت الاسلام سید احمد حسینی افزود: سیاست وزارت تمرکز زدایی از مرکز به روستاها و مناطق مختلف است و در این راستا برای هر منطقه یک رویداد فرهنگی و هنری را تعریف می کنیم.
وی با بیان اینکه فرهنگ و هنرمان در دنیا برتر است اما هنوز آن را باور نکردهایم ادامه داد: احیای خرده فرهنگهای این منطقه و مناطقی که مغفول واقع شده است مورد توجه است و آن را به نسل های کنونی و آینده معرفی می کنیم.
حجت الاسلام حسینی یادآور شد: همچنین تلاش می کنیم از این راه این منطقه خوش آب و هوا را به عنوان یک منطقه گردشگری به کشور معرفی کنیم.
وی اضافه کرد: نگاه دولت مردمی برون سپاری و واگذاری برنامه ها به خود مردم است و در آینده این برنامهها را به مردم واگذار می کنیم.
نماینده منتخب مردم شهرستان های جیرفت و عنبرآباد هم در این جشنواره اظهار کرد: مشکل این منطقه با وجود ظرفیت گردشگری آن راه سخت دسترسی است.
بهنام سعیدی با بیان اینکه اهداف برگزاری این جشنواره ها معرفی این ظرفیت ها است افزود: رمون ظرفیت های فرهنگی خوبی هم دارد که باید معرفی شود و نیروی انسانی خوب مردم در کنار طبیعت آن از جمله این ظرفیت ها است.
وی یادآور شد: در منطقه رمون جوانانی پرورش یافتهاند که تربیت یافته مکتب امام حسین (ع) هستند.
وی با اشاره به نگرانیهایی که در مورد انتقال آب هلیل رود وجود دارد گفت: نمی گذاریم کسی به هلیل دست درازی کند، خود مردم جیرفت با کمبود آب مواجه هستند و روستاهایی داریم که در شبانه روز ۲ ساعت آب دارند.