به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فلسطین آنلاین، نماینده نیگاراگوئه تأکید کرد: رژیم اسرائیل، حکم دیوان بین المللی دادگستری مبنی بر توقف نسل کشی فلسطینی ها را اجرا نکرده است، از این رو باید ارسال سلاح برای این رژیم متوقف شود.
وی تأکید کرد: اسرائیل، در حال ارتکاب نسل کشی علیه فلسطینی هاست و ما می توانیم از طریق دیوان بین المللی دادگستری تا حدودی به فلسطینی ها کمک کنیم.
نماینده نیکاراگوئه تصریح کرد: بنیان حقوقی شکایت ارائه شده از طرف ما، بسیار قوی است و ما به جلوگیری از نسل کشی فلسطینی ها در نوار غزه از طریق توقف ارسال سلاح برای رژیم اسرائیل پایبند هستیم.
وی خاطرنشان کرد: باید ارسال سلاح برای رژیم اسرائیل و نقض قوانین بین المللی متوقف شود و ما امیدواریم بتوانیم آلمان را مجبور به توقف ارسال سلاح برای این رژیم نماییم.
این در حالی است که امروز پنجشنبه وزارت امور خارجه آلمان اعلام کرد نیکاراگوئه به دنبال شکایت از این کشور به اتهام مشارکت در نسل کشی مردم غزه، سفارتخانه اش را در برلین تعطیل کرده است.
تعطیلی سفارتخانه نیکاراگوئه در برلین پس از آن صورت می گیرد که این کشور، آلمان را به مشارکت در نسل کشی علیه مردم غزه از طریق تأمین سلاح برای رژیم صهیونیستی متهم کرد.
نیکاراگوئه خواستار توقف فوری ارسال سلاح از سوی آلمان به رژیم اسرائیل است.
دولت نیکاراگوئه در شکایت خود گفته است که آلمان از طریق ارسال ادوات نظامی به رژیم اسرائیل و متوقف کردن پشتیبانی مالی از آژانس امداد رسانی سازمان ملل برای پناهندگان فلسطینی (آنروا) نسل کشی در نوار غزه را تسهیل کرده است.
نیکاراگوئه در شکایت خود از دولت آلمان خواسته است که صادرات تسلیحات و تجهیزات جنگی به رژیم اسرائیل را متوقف کند.
نیکاراگوا همچنین از دیوان بین المللی دادگستری خواسته است تا تدابیری موقت را اتخاذ کند که تعلیق فوری کمک های آلمان به رژیم اسرائیل بویژه کمک های نظامی را شامل شود.
تیم حقوقی نیکاراگوئه در اولین جلسه دادگاه لاهه گفت: از دادگاه میخواهیم به آلمان دستور دهد که از اسرائیل در نابودی فلسطین و مردم فلسطین حمایت نکند.
تیم حقوقی نیکاراگوئه با بیان اینکه «مردم فلسطین در معرض مخرب ترین فعالیت های نظامی در تاریخ معاصر هستند» افزود که آلمان با حمایت از رژیم اسرائیل مسئول نسل کشی در غزه است.
به گزارش ایرنا، گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که این رژیم برای تلافی حملات «طوفان الاقصی»، جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، با حمایت آمریکا و برخی از کشورهای غربی، گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران وحشیانه این منطقه است. این جنایات موجب شد تا مقامات تل آویو به اتهام «نسلکشی» به دیوان بینالمللی دادگستری معرفی شوند.