کرج - ایرنا - استاندار البرز گفت: درحالی تمامی شهرک‌های صنعتی استان به نیروهای کار نیاز دارند که از سوی دیگر با متقاضیان اشتغال مواجه هستیم، بنابراین باید با آموزش و اطلاع رسانی، این خلاء را برطرف کنیم. 

به گزارش خبرنگار ایرنا، "مجتبی عبداللهی" روز شنبه در نشست قرارگاه اشتغال استان البرز افزود: با برنامه ریزی و اقدامات قرارگاهی برای ایجاد اشتغال در استان وارد عمل شدیم و انتظار می‌رود با این روند از سال گذشته نیز موفق تر اقدام کنیم.

وی ادامه داد: برش استانی سهم ایجاد اشتغال در سال ۱۴۰۳ نیز اعلام خواهد شد، بنابراین فرمانداران و مدیران دستگاه هایی که سال گذشته عملکرد مناسبی ثبت نکرده اند باید پاسخگو باشند.

عبداللهی گفت: باید بیش از ۵۰ درصد از سهمیه ابلاغی استان از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نسبت به ایجاد اشتغال در البرز اقدام کنیم.

وی افزود: استان البرز ظرفیت های بسیاری در ایجاد اشتغال و هدایت کارجویان به سمت شهرک ها و واحدهای تولیدی و صنعتی دارد که باید مورد بهره برداری قرار دهد.

استاندار البرز گفت: اعطای تسهیلات اشتغالزایی از سوی بانک ها نیز باید مورد توجه ویژه بانک های استان قرار گیرد.

تعریف ۱۲ کارگروه جهش تولید

وی افزود: در قرارگاه جهش تولید با مشارکت مردم، ۱۲ کارگروه تعریف شده و دستیار مردمی سازی دولت مسئولیت خطیر و ویژه ای در جلب مشارکت مردم در ایجاد اشتغال و کارآفرینی دارد.

عبداللهی گفت: اگر اهداف و برنامه ها را در قالب قرارگاه بدرستی دنبال کنیم می توانیم ۲ برابر اشتغال ابلاغی را محقق کنیم.

وی همچنین افزود: برگزاری نمایشگاه مشاغل خانگی در دستور برنامه‌های صمت استان قرار دارد که باید با مشارکت و همراهی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اجرایی شود.

استاندار البرز گفت: آموزش های فنی و حرفه ای از دیگر موضوعات مهمی است که باید مورد پیگیری قرار گیرد چراکه از این طریق کارجویان مهارت لازم را برای ورود به بازار کار کسب می کنند.

عبداللهی یادآور شد: اوایل پیروزی انقلاب اسلامی طرحی با عنوان طرح کاد به ابتکار شهید رجایی اجرایی شد و افراد بسیاری توانستند از این طریق توانمندی های خود را شناسایی کنند، ماهر شوند و به اشتغال دست یابند.

وی افزود: احیای این طرح اکنون نیز کارساز است و دانش آموختگان دانشگاهی را به سمت کسب مهارت و دستیابی به اشتغال هدایت می کند.

استاندار البرز گفت: از تمامی صاحب‌نظران، نخبگان، دانشگاهیان، اصحاب رسانه، گروه های مختلف جهادی، مردمی و پیشکسوتان دعوت می شود که با هدف تحقق شعار سال با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم، طرح و ایده عملیاتی خود را ارائه دهند.