به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین عبدلی روز یکشنبه به رسانهها اظهار کرد: مصرف بنزین نسبت به همین بازه زمانی در سال گذشته بیش از سه درصد افزایش داشت.
وی با اشاره به اینکه عرضه فرآورده نفت و گاز(گازوییل) نیز ۱۰ درصد افزایش داشت، ادامه داد: مصرف گاز ( CNG) هم در این بازه زمانی نسبت به سال گذشته سه درصد افزایش را نشان میدهد.
عبدلی با بیان اینکه میزان افزایش مصرف فرآوردههای سوختی نشان از تردد بیشتر نسبت به سال گذشته در محورهای استان سمنان دارد، ابراز کرد: بیشترین میزان مصرف سوخت مربوط به ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ به مقدار ۲ میلیون ۲۰۰ هزار لیتر به ثبت رسید که این میزان ۴۸ درصد بیشتر از سال گذشته بود.
مدیر شرکت پخش فرآوردههای نفتی منطقه شاهرود تصریح کرد: این شرکت بر اساس بند «ه» تبصره ۱۴ ماده واحده قانون بودجه کل کشور، موظف است که تمهیداتی انجام دهد تا ۹۵ درصد از سوختگیریهای بنزین و گازوییل با کارت شخصی رانندگان صورت پذیرد.
وی با بیان اینکه کارتهای مازاد جایگاهها جمع آوری میشود، افزود: کارتهای اضطراری برای خودروهای نوپلاک، تعویض پلاک و یا خودروهایی که تازه به چرخه حمل و نقل ورود پیدا کردند، برای سوختگیری در جایگاهها موجود است.
به گزارش ایرنا، منطقه شاهرود جزء مناطق سیوهفت گانه شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی است که در شرق کشور واقع شده. این منطقه از گرمسار و ایوانکی آغاز می شود و پس از شهرهای سمنان و دامغان در نهایت به شاهرود و عباسآباد ختم میشود.
این منطقه دارای چهار ناحیه و هشت فرمانداری و شهرستان است و حدود ۱۵ شهر و شهرستان در زیر مجموعه دارد. این مجموعه سه انبار نفت فعال دارد که امر سوخترسانی به مصرفکنندگان بخش خدمات، حملونقل، صنعت، معدن، فرودگاههای استان، کارخانههای سیمان، گچ و فولاد فعال در استان را انجام میدهد.
شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه شاهرود، افزون بر عرضه سوخت مناطق تحت پوشش، سوخت بخشهایی از استانهای خراسان شمالی و گلستان را نیز تامین میکند.