به گزارش ایرنا، خبرگزاری تاس، روز یکشنبه، ساعتی بعد از انتشار خبر اول، خبر دیگری از قول سیمونا هالپرین منتشر کرد که بنا بر اطلاعات دریافتی، جان باختن یک کودک تأیید نشده است.
پیش از این، سفیر رژیم صهیونیستی در مسکو در ادعایی عجیب پس از حمله موشکی این رژیم به ساختمان کنسولگری سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق پایتخت سوریه گفت: حمله به کنسولگری نبود، بلکه به ساختمان نزدیک آن بود! سیمونا هالپرین ۱۵ فروردین ۱۴۰۳ در نشستی خبری در مسکو افزود: اسرائیل نمی تواند در مورد حمله به کنسولگری ایران در دمشق چیزی بگوید.
وی در عین حال ابراز اطمینان کرد که حمله نیروی هوایی اسرائیل به کنسولگری ایران در سوریه اصابت نکرده، بلکه به ساختمانی در نزدیکی آن اصابت کرده است!
سفیر رژیم صهیونیستی در فدراسیون روسیه در ادامه در پاسخ به پرسشی درباره خطر اقدامات تلافی جویانه که می تواند بر نمایندگیهای دیپلماتیک اسرائیل در سراسر جهان تأثیر بگذارد، گفت: خطر تهدید برای نمایندگیهای دیپلماتیک اسرائیل همواره وجود داشته است؛ خطر برای دیپلماتهای اسرائیلی در حال حاضر وجود دارد، قبل از این هم وجود داشت و در آینده هم خواهد بود.
هالپرین در پاسخ به سوال خبرنگار مبنی بر اینکه آیا اسرائیل اجازه درگیری نظامی مستقیم با ایران را می دهد و برای آن آماده است، گفت: اسرائیل همیشه آماده است.
از نشست خبری این دیپلمات صهیونیست، مطلبی درباره جنایات رژیم اشغالگر قدس در نوار غزه گزارش نشد.
هالپرین در حالی در این نشست ادعای عجیب درباره حمله نکردن اسرائیل به ساختمان کنسولگری ایران را مطرح کرد که شمار زیادی از کشورهای جهان و سازمان ملل متحد، این اقدام رژیم صهیونیستی را محکوم کرده بودند.
از آن جمله، وزارت امور خارجه روسیه ساعتی پس از حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق، این اقدام جنایتکارانه را به شدت محکوم کرد و از اسرائیل خواست که اقدامات غیرقابل قبول خود در منطقه را متوقف کند.
سفیر رژیم صهیونیستی در نخستین ماههای نخست فعالیت خود در مسکو به واسطه اظهارات رسانهای خود سابقه احضار به وزارت امور خارجه روسیه را در کارنامه دارد. هالپرین ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ پس از احضار به دلیل اظهارات غیرقابل قبول رسانه ای به مدت ۱۰۰ دقیقه در وزارت خارجه روسیه حضور داشت.
وزارت امور خارجه روسیه در آن زمان اظهارات سفیر اسرائیل در مسکو در گفت و گو با روزنامه کامرسانت را به شدت محکوم و آن را «شروعی بسیار بد برای ماموریت دیپلماتیکی که او قرار است با هدف توسعه روابط دوجانبه آغاز کند» خوانده بود.
سفیر اسرائیل در این مصاحبه از سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه به دلیل کم اهمیت جلوه دادن هولوکاست انتقاد کرده و گفته بود که روسیه بیش از حد با گروه فلسطینی حماس صمیمی شده است.
از سوی دیگر، وزارت خارجه رژیم صهیونیستی پیش از آن، آناتولی ویکتوروف سفیر روسیه در سرزمینهای اشغالی را در اعتراض به سفر هیاتی از حماس به مسکو احضار کرده بود.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بامداد یکشنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۳ با صدور اطلاعیهای از شلیک دهها فروند پهپاد و موشک به سمت سرزمینهای اشغالی و مواضع رژیم صهیونیستی خبر داد.
در اطلاعیه سپاه آمده است: در پاسخ به جنایتهای متعدد رژیم صهیونیستی از جمله حمله به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق و شهادت جمعی از فرماندهان و مستشاران نظامی کشورمان در سوریه، نیروی هوافضای سپاه اهداف معینی در داخل سرزمینهای اشغالی را با شلیک دهها فروند موشک و پهپاد مورد اصابت قرار داد.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح نیز صبح یکشنبه با بیان اینکه قصدی بر ادامه عملیات علیه اسرائیل نداریم و عملیات از نظر ما خاتمه یافته است، گفت: عملیات در حد تنبیه بود اما پاسخ ایران به هر اقدامی بسیار بزرگتر خواهد بود.
سرلشکر محمد باقری افزود: اینکه رژیم صهیونیستی بخش کنسولی سفارت ما را مورد هدف قرار دهد و مستشاران قانونی ما را که به دعوت دولت سوریه در آن کشور حضور دارند را به شهادت برساند عبور از خطوط قرمزی بود که همه کشورها به جز دو سه حامی رژیم صهیونیستی آن را محکوم کردند.
وزارت امور خارجه روسیه نیز در بیانیهای درباره پاسخ موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی ایران به رژیم صهیونیستی، ضمن اشاره به ناتوانی شورای امنیت سازمان ملل در اقدام مناسب در زمینه حمله اسرائیل به کنسولگری ایران در دمشق، از همه طرفها خواست که برای جلوگیری از وخامت بیشتر وضعیت منطقه، خویشتنداری کنند.
در این بیانیه آمده است: بنا بر اعلام وزارت خارجه ایران، این حمله در چارچوب دفاع از خود و بر اساس ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد در پاسخ به حملات به اهداف ایرانی در منطقه از جمله حمله به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق صورت گرفته است، اقدامی که روسیه پیشتر آن را محکوم کرده بود.
وزارت امور خارجه روسیه در ادامه با اشاره به عدم صدور بیانیه محکومیت اقدام تجاوزکارانه اسرائیل در شورای امنیت سازمان ملل متحد گفت: متأسفانه این شورا به دلیل مواضع اعضای غربی آن نتوانست پاسخ مناسبی به حمله به نمایندگی کنسولی ایران بدهد.
در این بیانیه آمده است: ما نهایت نگرانی خود را در مورد تشدید خطرناک دیگر در منطقه ابراز می کنیم.