شهریار تندرو روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۹۵ درصد اطلاعات اماکن ورزشی خصوصی، دولتی، اماکن سایر ادارات و دستگاههای اجرایی و همچنین مکانهای طبیعی استان در سامانه داشبوردهای مدیریتی ثبت شده است.
به گفته وی، برای اجرای این طرح برای استان ثبت اطلاعات یکهزار و ۲۹۶ فضای ورزشی پیشبینی شد.
تندرو با اشاره به اینکه با اجرای این طرح پس از ثبت اطلاعات، سند پیشرفت استانها در حوزه ورزش تهیه و تدوین میشود، گفـت: سند پیشرفت استانها براساس وضعیت موجود و ظرفیتهای ورزشی و قابلیتهای انسانی و فضاهای ورزشی موجود تهیه میشود تا بتوان ورزش حرفهای در استانها ادامه داده شود.
وی اظهار داشت: هماکنون بر اساس زیرساختهای ورزشی و تعداد ورزشکاران فعال در رشتههای ورزشی مختلف، استان در ۱۰ رشته ورزشی قابلیت بیشتر دارد که با تهیه این سند میتوان برای این رشتههای ورزشی سرمایهگذاری بیشتری انجام داد.
به گفته وی، دوومیدانی، دوچرخهسواری، قایقرانی، ورزشهای هوایی، وشو،کاراته، هندبال، والیبال، وزنه برداری، کشتی و رشتههای باستانی و رزمی از رشتهای است که ظرفیت بالا در استان دارد و ورزشکاران این رشتهها دارای مقام ملی و جهانی هستند.
به گفته وی، در طرح آمایش سرزمینی ورزش، ضرورت تجمیع و استفاده بهینه از امکانات، ظرفیتها و اماکن ورزشی سازمانها و نهادهای مختلف به منظور افزایش بهرهوری و صرفهجویی در بودجه و اعتبارات کشور در نظر گرفته شده تا از هدر رفت و تضییع بودجه در ورزش جلوگیری و اسباب یک تحول اساسی در ورزش قهرمانی فراهم شود.
به گزارش ایرنا، هماکنون در استان ۵۰ هزار و ۳۷۴ ورزشکار سازمان یافته که بیمه ورزشی دارند، ثبت شده که از این تعداد سال گذشته نزدیک به یکهزار و ۵۰۰ ورزشکار در بخش قهرمانی در سطوح مختلف کشوری، ملی و بینالمللی فعالیت داشتند.