به گزارش ایرنا، یوسف خدادادی روز دوشنبه در دیدار مدیران کانون موسسات داوری اردبیل با اشاره به عملکرد این موسسات در سال ۱۴۰۲ گفت: موسسات داوری باید بیش از پیش نسبت به تسهیل و تسریع در رسیدگی به پروندهها اقدام کنند تا کارها در سریعترین زمان ممکن انجام شود و رضایتمندی عمومی از عملکرد این موسسات افزایش یابد.
وی با تشریح اهمیت موسسات داوری در رفع خصومتها و اختلافها و در نتیجه کاهش ورودی پروندهها به دادگستری افزود: موسسات داوری دارای ظرفیتهای بسیاری هستند که به طور مسلم با ارجاع پروندهها به این موسسات، طرفهای پرونده میتوانند از مزیتهای آنها بهرهمند شوند.
رئیس کانون موسسات داوری استان اردبیل با اشاره به ضرورت آشنایی اقشار مختلف مردم با مزیتهای موسسات داوری، بر لزوم استفاده از تمام ظرفیتها برای ترویج توسعه استفاده از داور در جامعه تاکید کرد.
وی اضافه کرد: تسریع و تسهیل در رسیدگیها، در دسترس بودن داورها و کاهش هزینههای رسیدگی به اختلافها بدون نیاز به مراجعه به محاکم قضایی از جمله مهمترین مزیتهای استفاده از موسسات داوری است.
خدادادی یادآور شد: ارجاع پروندهها به موسسات داوری البته دارای شرایطی است، از جمله اینکه طرفهای معامله باید در مرحله امضای قراردادها شرط مراجعه به داوری در صورت لزوم را مد نظر قرار داده و در آن درج کنند.
مجوز فعالیت برای ۵۳ موسسه داوری تا کنون در استان اردبیل صادر شده است.