قدرت الله محمدی روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: به لحاظ تعداد ساختمانهای نا ایمن در تهران با انجام اقدامات جدی، شاهدد روند کاهشی هستیم اما همچنان ساختمانهایی از این دست وجود دارد که اکثر آنها در محدوده بازار قرار دارد که برای تهران یک خطر بزرگ است.
محمدی افزود: در کنار توسعه ایستگاههای آتش نشانی و تجهیزات ایمنی قطعا باید در بخش جنوبی بازار اقدامات جدی در زمینه ایمن سازی ساختمانها انجام شود و قرار است رفع مشکلات در بخش جنوبی بازار اجرایی و عملیاتی شود.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران ادامه داد: بازدید کارشناسان فنی از ساختمان های تجمعی توسط کارشناسان در حال انجام است و به طور حتم مالکان باید طبق چک لیست سازمان آتش نشانی عمل کنند و اقدامات لازم برای ایمن سازی ملک خود را انجام دهند.
وی با بیان اینکه بالای ۳۰ نوع خدمت توسط سازمان آتشنشانی به شهروندان ارائه میشود گفت: نزدیک به ۱۰۰ درصد خدمات سازمان آتشنشانی برای مردم رایگان است و سامانه ۱۲۵ بطور شبانه روزی در خدمت شهروندان تهرانی است.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی دیماه سال گذشته نیز در گفت و گویی اعلام کرده بود که تعداد ساختمانهای ناایمن پایتخت طی یکسال و نیم گذشته از ۱۲۹ به ۷۵ ساختمان کاهش یافته؛ این در حالیست که ۵۰ درصد ساختمانهای دولتی موجود در شهر تهران تاییدیه آتشنشانی را ندارند.
به گفته محمدی، ۷۵ ساختمان مانند پاساژ ناهید، پاساژ فجر، شرکت ژال در خیابان شریعتی، ساختمان هرمزان در سعادت آباد، مجتمع تجاری بوستان در پونک و برخی پاساژهای بازار بزرگ تهران از جمله گرند هتل، ساختمانهایی هستند که هنوز ایمن سازی نشدهاند.
وی با بیان اینکه ۱۲۹ ساختمان ناایمن داشتیم که در سه چهار سال گذشته بین مسئولان و رسانهها دست به دست میشد و هیچ اقدامی هم برای ایمنسازی آنها صورت نمیگرفت، گفت: با پیگیریهای صورت گرفته در سال گذشته و با کمک دستگاه قضایی و پای کار آمدن دادستانی تهران، تمامی مالکان ۱۲۹ ساختمان دعوت و تذکر و اخطارهای لازم به آنها داده شد که در نهایت خروجی این پیگیری و تلاشها، کاهش تعداد ساختمانهای ناایمن از ۱۲۹ به ۷۵ ساختمان بوده است.
به گزارش ایرنا، موضوع ایمنی ساختمان های نا ایمن یکی از مشکلات تهران بود که در این دوره تلاش می شود پرونده ساختمانهای نا ایمن بسته شود.