یزد- ایرنا -مدیرکل امور اقتصادی و دارایی یزد با اشاره به راه اندازی درگاه ملی مجوز های کسب و کار گفت: ۵۷ هزار نفر سال گذشته به صورت الکترونیکی و از طریق درگاه ملی مجوز ها درخواست مجوز کسب و کار در استان دادند که بیش از ۳۰ هزار مجوز آن صادر شد.

به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی این اداره کل،" محمد دهقان منشادی" افزود: بخشی از این درخواست ها نیز یا رد شد و یا متقاضی آن انصراف داده است و بخشی از آن نیز در مرحله صدور مجوز می باشد.

وی با بیان اینکه شهرستان های یزد، ابرکوه و میبد به ترتیب بیشترین تعداد درخواست مجوز را به خود اختصاص داده اند اظهار داشت: در میان مشاغل، اصناف با بیش از ۱۸ هزار، بیشترین درخواست را داشته اند و مشاغل خانگی با بیش از ۱۴ هزار درخواست و بخش کشاورزی با هفت هزار درخواست در رده های بعدی قرار دارند.

دهقان منشادی از وجود بانک اطلاعات کسب و کار در استان خبر داد و گفت: در حال حاضر ۱۰۰ درصد مجوزها از طریق درگاه ملی و به صورت برخط و در کوتاهترین زمان ممکن صادر می‌شود.

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان یزد با بیان اینکه مهلت دریافت مجوز الکترونیکی کسب و کار ( شناسه یکتا ) تا ۲۵ اردیبهشت سال ۱۴۰۳ از سوی هیات مقررات‌زدایی تمدید شده است افزود: صاحبان کسب و کار تار تاریخ یاد شده مهلت دارند در این زمینه اقدام کنند.

وی تصریح کرد: بعد از این مهلت مجوزها قدیمی و فاقد شناسه یکتا از نظر قانونی اعتبار ندارد و این نوع کسب و کارها فاقد مجوز محسوب می شوند.

دهقان منشادی با بیان اینکه علی رغم اطلاع رسانی های انجام شده هنوز بسیاری از کسبه برای تبدیل مجوز های خود از کاغذی به الکترونیکی اقدامی نکرده اند؛ از کلیه صاحبان مشاغل، اصناف، کسبه و بازاریان استان یزد خواست به منظور جلوگیری از ایجاد مشکل در دریافت خدمات بانکی، بیمه ای، مالیاتی و غیره هر چه سریعتر نسبت به الکترونیکی کردن مجوز های کسب و کار خود اقدام کنند.

به گفته وی صاحبان کسب و کار برای انجام این کار باید به درگاه ملی مجوز ها به نشانی mojavez.ir مراجعه نمایند و داشتن شماره پشت کارت ملی، شماره جواز کسب و کار و کد پستی محل کسب و کار برای فرایند الکترونیکی شدن الزامی است و این فرایند در کوتاه ترین زمان ممکن و به صورت رایگان قابل انجام است.

اکنون بیش از ۵۰ هزار فقره جواز کسب و کار در استان یزد وجود دارد که تاکنون یکهزار و ۷۵۰ مورد آن الکترونیکی شده است.