داریوش تقی لو روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر این اساس میزان کل تماس ها و منجر به اعزام در مقایسه با مدت مشابه سال قبل آن به ترتیب یک و چهار درصد افزایش نشان می دهد.
وی مجموع ماموریت های شهری و جاده ای استان را طی سال گذشته ۶۴ هزار و ۲۲۳ مورد عنوان کرد و گفت: از این تعداد ۴۰ هزار و ۲۹۷ ماموریت شهری و ۲۳ هزار و ۹۲۶ تماس جاده ای بود که نسبت به سال ۱۴۰۱، ۲ و پنج درصد افزایش دارد.
این مسوول ادامه داد: در مدت یاد شده آمار ماموریت های ترافیکی شهری استان ۲۷ هزار و ۸۴۲ مورد با هفت هزار و ۸۳۰ مصدوم و ماموریت های غیرترافیکی شهری نیز ۱۲ هزار و ۴۵۵ مورد با ۲۹ هزار و ۳۴۷ مصدوم بوده است.
به گفته رییس اورژانس پیشبیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی زنجان ادامه داد: ماموریت های ترافیکی جاده ای استان ۱۴ هزار و ۴۸۶ مورد با هشت هزار و ۵۳۶ مصدوم و ماموریت های غیرترافیکی جاده ای نیز ۹ هزار و ۴۴۰ مورد با ۱۵ هزار و ۳۱۲ مصدوم بوده است.
وی اظهار داشت: هم اکنون اورژانس استان با ۴۸۰ نفر نیروی انسانی و ۱۰۷ دستگاه آمبولانس، یک فروند بالگرد، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و سه دستگاه موتورلانس در قالب ۶۳ پایگاه شهری و جاده ای، به صورت شبانه روزی در حال امدادرسانی زمینی و هوایی به هموطنان در سراسر استان است.
تقی لو با بیان اینکه با جانمایی استاندارد پایگاههای اورژانس ۱۱۵ در این استان، زمان رسیدن به بالین بیمار به کمتر از میانگین کشوری رسیده است، خاطرنشان کرد: هم اکنون مدت زمان رسیدن بر بالین بیمار در ماموریتهای شهری و جاده ای استان به طور میانگین هشت دقیقه در شهر و ۱۵ دقیقه در جاده است.