به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، محمود آل بویه امروز چهارشنبه در سی و یکمین نمایشگاه بین المللی صنعت شوینده بهداشتی و سلولزی (۲۹ فروردین تا یکم اردیبهشت) اظهار داشت: یکی از اقداماتی که در وزارت بهداشت برداشته شده است شناسایی و معرفی کالاها در سطح عرضه است که در سال گذشته ۴۰۰ نمونه فراورده غیر مجاز و سال ۱۴۰۱، ۵۰۰ نمونه فراورده غیرمجاز آرایشی و بهداشتی شناسایی شده است.
وی افزود: ۱۷ نهاد بر بازار مصرف نظارت دارند که این امر باعث کوچکتر شدن بازار قاچاق در صنعت آرایشی و بهداشتی شده است.
مدیرکل فراورده های آرایشی بهداشتی سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه صاحبان برند و نشان تجاری مراقب تقلب و سواستفاده از کالاهایشان باشند گفت: به مصرف کنندگان توصیه می شود که از مراکز مجاز خرید کنند و فریب فضای مجازی را نخورند.
وی عنوان کرد: بعضی از فراورده های آرایشی و بهداشتی با ۸۵ درصد تخفیف در شبکه های اجتماعی عرضه می شود که این همه تخفیف جای تامل دارد. باید در حوزه فروشگاه های مجازی نیز قدم برداریم.
آل بویه با تاکید براینکه باید جلوی کالاهای قاچاق و تقلبی در بازار گرفته شود گفت: صنعت آرایشی و بهداشتی توانمندی خود را نشان داده است و می تواند در بازار کالاهای خود را توسعه دهد و این حق مصرف کننده است که به کالای سلامت محور دسترسی داشته باشد.
وی خاطر نشان کرد: گام هایی در حوزه جلوگیری از کالاهای قاچاق برداشته شده است تا کالای آرایشی و بهداشتی قاچاق کم شود.
به گزارش ایرنا،سی و یکمین نمایشگاه بینالمللی مواد شوینده، آرایشی، بهداشتی، سلولزی و ماشینآلات وابسته(ایران بیوتی) امروز با حضور معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت به مدت چهار روز در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برپا شد.