«رحمان دشتی» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: زمینه فعالیت پارک علم و فناوری خلیج فارس بیشتر مربوط به حوزههای انرژی، زیست فناوری، دریا، اقتصاد و دریا، صنایع خلاق، فناوریهای نوین و هوش مصنوعی، اقتصاد دیجیتال، کشاورزی و شیلات، سلامت، نفت، گاز و پتروشیمی میشود.
وی بیان کرد: هرچند استان بوشهر اکنون ظرفیت تولید ۵۵ تن جلبک دارد اما هنوز عرضه این محصول به شکل خام فروشی است.
رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس تصریح کرد: این پارک در حوزه غذای دامی، طیور و انسان، موارد مراقبتی، آرایشی و بهداشتی برای توسعه صنایع پایین دستی فعال است.
دشتی عنوان کرد: با تکمیل زنجیره ارزش، ۲ کارخانه بزرگ تجهیزات مراقبتی، بهداشتی امسال افتتاح میشود.
رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس ادامه داد: امسال برنامههای متعددی نیز برای توسعه غذاهای طیور و دام داریم که پس از دریافت استانداردهای مربوطه، کارخانههای آنها نیز توسط شرکتهای دانش بنیان و واحدهای فناور به بهره برداری خواهد رسید.
وی عنوان کرد: در حوزه دریا و اقتصاد دریا ایجاد شهرک زیست فناوری دلوار در دستور کار قرار گرفته که اکنون ۶۰ هکتار از زمین این شهرک آماده بهره برداری شده و جهت بهره برداری نهایی نیاز به ایجاد زیرساختهایی از قبیل کانال آب شور است.
دشتی یادآور شد: همچنین امسال برنامههای متعددی در حوزه غذاهای مولد میگو، تولید دانش ایجاد لارو ماهی، تولید جلبکهای لازم برای غذای لاروهای میگو و ماهی انجام شده است.
وی تاکید کرد: در سال جهش تولید با مشارکت مردم شاهد افتتاح چهار کارخانه در حوزه دریا خواهیم بود و برای صادرات این محصولات نیز تدابیری اندیشیده شده است.
دشتی گفت: از هشت مرکز رشدی که پارک علم و فناوری خلیج فارس دارد سه مرکز موظف شدند بالغ بر ۶۰ درصد ورودی شأن از حوزه صنایع خلاق باشد.
وی عنوان کرد: همچنین با توجه به رشد چشمگیر حوزه اقتصاد دیجیتالی، فناوریهای نوین و هوش مصنوعی و براساس تاکید مقام معظم رهبری برای توسعه این حوزه در سطح ملی و بین المللی اقدامهای موثری طراحی شده است.