کبری علیخانی روز چهارشنبه در حاشیه برگزاری پنجمین جلسه برش استانی مهندسی فرهنگی کشور، به خبرنگار ایرنا گفت: سبک زندگی ایرانی - اسلامی بین خانواده های زیادی در قزوین وجود دارد، چراکه خانواده های معتقد و متقید زیادی در این استان زندگی می کنند اما با این وجود همچنان نیازمند همت مضاعف در این زمینه هستیم.
وی با اشاره به اینکه سبک زندگی ایرانی - اسلامی بایستی در قزوین نهادینه شود، تصریح کرد: جمع بندی آسیب های اجتماعی به ما نشان داد که این سبک از زندگی بین خانواده ها تا حدودی ضعیف شده است.
علیخانی در رابطه با طرح استانی برش مهندسی فرهنگی کشور، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه کارهای پراکنده ای در حوزه مسایل فرهنگی - اجتماعی صورت می گیرد، تاکید مقام معظم رهبری همواره بر این بوده تا نقشه ای تدوین شود که بتوانیم راهبردهای اساسی کشور را در این حوزه پیگیری و به سرانجام برسانیم.
وی ادامه داد: نقشه ملی متفاوت است و مقرر شده تا برش های استانی براساس زیست بوم هر استانی نوشته شود تا مسایل و اولویت های هر منطقه براساس تشخیص کارشناسان همان استان برنامه ریزی شود.
علیخانی با اشاره به اینکه دبیر کمیته اجتماعی زنان و خانواده برعهده دفتر امور بانوان و خانواده استانداری است، اظهار کرد: با همراهی دستگاه های فعال عضو کمیته استان، مسایل این حوزه بررسی و پنج اولویت اصلی در این حوزه مطرح شد و در ادامه نیز نظر و راهکارهایی نیز توسط کارشناسان میدانی ارایه گردید.
وی با ابراز امیدواری از نتیجه جمع بندی راهکارهای این پنج کمیته توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین، افزود: با تدوین این سند می شود در سطح دستگاه های اجرایی استان به صورت یکپارچه عمل کرد و از کارهای پراکنده و جزیره ای جلوگیری کرد.
وی با اشاره به مساجد و کودکستان ها به عنوان ۲ محور مهم مورد توجه این کمیته، توضیح داد: ساماندهی مساجد جزو موارد دیگری هستند که باید به آن توجه شود و همچنین کودکان زیر هفت سال که تاثیر پذیری زیادی در این سن دارند و تاکنون توجه به آنان مغفول مانده هم مورد توجه قرار خواهد گرفت.
علیخانی ابراز امیدواری کرد که برای بسیاری موارد دیگر با برنامه ریزی بتوانیم اقداماتی انجام دهیم تا در شورای برنامه ریزی استان و سازمان برنامه و بودجه به نتیجه برسد.