تهران- ایرنا- نمایشگاه هنرهای تجسمی بناهای تاریخی ایران به مناسبت روز جهانی بناهای تاریخی در عمارت مسعودیه گشایش یافت.

به گزارش ایرنا، مسعود ابراهیمی قائم مقام صندوق توسعه صنایع دستی و فرش دستباف و احیا و بهره برداری از اماکن تاریخی و فرهنگی روز پنجشنبه - 30 فروردین - در مراسم افتتاحیه نمایشگاه هنرهای تجسمی بناهای تاریخی ایران در عمارت مسعودیه با قدردانی از خانه هنر دل افکن در برگزاری این نمایشگاه نقش هنرمندان را در راستای معرفی بناهای ارزشمند تاریخی موثر دانست.

وی افزود: صندوق توسعه و احیا همواره تلاش خود را بر احیا و نگهداشت آثار تاریخی گذاشته و این مهم در سال جاری نیز با جدیت ادامه پیدا می‌کند.

مریم دل افکن مدیر اجرایی این نمایشگاه نیز با قدردانی از حمایت‌های صندوق توسعه و احیا در برگزاری این نمایشگاه اظهارداشت: در نمایشگاه آثار بناهای تاریخی ایران حدود ۵۰ هنرمند آثار خود را در رشته‌های مختلف هنری از جمله مجسمه‌سازی، صنایع دستی، دیجیتال آرت، نقاشی خط، نقاشی با مداد رنگی، رنگ روغن، آبرنگ و پاستل، با موضوع بناهای تاریخی به نمایش گذاشتند.

وی افزود: علاقه‌مندان به هنر می‌توانند امروز- پنجشنبه ۳۰ فروردین ماه- و فردا- جمعه- ۳۱ فروردین ماه- از ساعت ۱۱ تا ۱۷ با مراجعه به مجموعه تاریخی مسعودیه واقع در میدان بهارستان از آثار هنرهای به نمایش گذاشته شده بازدید کنند.

دل افکن، برپایی این نمایشگاه را پلی برای ارتباط بین گذشته و حال، تاریخ و هنر و فرهنگ غنی کشورمان دانست و گفت: رویکرد اصلی ما، معرفی بناهای تاریخی و کمک به بازسازی این بناها و کاروانسراها و ثبت بیشتر این بناها است.

مدیر اجرایی این رویداد هنری با اشاره به اینکه کارهای تحقیقاتی، نوشتاری و هنری نمایشگاه حدود دو ماه به طول انجامید، اظهارداشت: هنرمندان تا ۲۰ فروردین، مهلت ثبت نام برای ارائه آثار خود را داشتند و از میان تعداد زیادی آثار، بهترین تابلوها را برگزیدیم که در کنارنمایش آثار، کارگاه های آموزشی و پژوهشی هم برگزار می‌شود.

ویدا کوشا پژوهشگر و فعال فرهنگی و اجتماعی نیز در سخنانی با اشاره به اهمیت هنر اظهار داشت:هنر می آید که مرهم زخم ها باشد و تاثیر آن نیز در جامعه در برخی مواقع بیشتر از آن است که تصور می کنیم.

وی با بیان اینکه اگر هنرمند تاریخ را نداند نمی‌تواند اثر فاخری تولید کند، افزود: اگر عقبه هنری و تاریخی را نسل به نسل منتقل کنیم اتفاقات خوبی رخ می‌دهد.

این فعال فرهنگی و اجتماعی افزود: بنیان مایه، هر هنرمند یک مسئولیت اجتماعی است که خلق زیبایی کند و طوری زیبایی را خلق کند که حس خوب منتقل شود.