به گزارش ایرنا از مرکز خبر حوزه، آیت الله علیرضا اعرافی روز پنجشنبه در دیدار ابوالفضل نجارزاده مدیرعامل بانک ملی ایران که در دفتر مدیر حوزه های علمیه در قم برگزار شد، توجه به مباحث فقهی و شرعی در بانکها را بسیار مهم دانست و تاکید کرد: لازم است کار بانکداری به صورت پاکیزه، درست، با انضباط و مطابق فرایند فقهی که در نظام اسلامی تعریف شده انجام شود و حتماً به دغدغه های مراجع عظام تقلید در مباحث بانکداری توجه جدی شود.
وی افزود: اینکه انسان کار خوب را در چه موردی و با چه بردی انجام دهد خود مسئله مهمی است؛ اینکه تسهیلات برای پروژه های حیاتی کشور مصرف شود بسیار با ارزش بوده و دنیا و آخرت انسان را آباد می کند.
عضو مجلس خبرگان رهبری توجه به محرومان جامعه را مهم دانست و خاطرنشان کرد: تامین نیازهای خرد مردم در قالب تسهیلات قرض الحسنه بسیار مهم است؛ توجه به جوانانی که به تازگی تشکیل خانواده داده اند و حمایت از آنان بسیار کار ارزشمندی است.
آیت الله اعرافی تأمین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی را مهم دانست و تصریح کرد: سرمایه در گردش واحدهای تولیدی و حمایت از آنان باید ادامه داشته باشد.
عضو شورای عالی حوزه های علمیه توجه جدی به پروژه های راهبردی و اهتمام بیشتر به خصوصیسازی را بسیار مهم دانست و ابراز داشت: امروز ما در مسئله خودرو زمینگیر هستیم و حال آنکه اگر این صنعت به خود مردم واگذار شود، بسیاری از مشکلات حل می شود. من مدافع بخش خصوصی هستم و اگر در اموری همچون خودرو، راه، فرودگاه و ... که همه از آن بهره مند می شوند و در آبروی کشور و نظام موثر است بهتر عمل شود و از آنها گره گشایی شود، تأثیر و برکات زیادی نصیب مردم می شود.
در اجرای سیاست های اصل۴۴ به خوبی عمل نشد
عضو مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: رهبری معظم انقلاب اسلامی در شعار امسال همچون گذشته بر نقش مردم تاکید داشتند، چرا که مشارکت مردم بسیار مهم است، البته در اجرای سیاست های اصل۴۴ قانون اساسی به خوبی عمل نشد.
مدیر حوزه های علمیه کشور در پایان توجه بیشتر به امر مولدسازی را خواستار شد و گفت: بانک ها امر مولدسازی را که مصوبه سران قوا است را جدی تر از قبل بگیرند چرا که به آن چیزی که مد نظر بود نرسیدیم.
در ابتدای این دیدار ابوالفضل نجارزاده مدیرعامل بانک ملی ایران به ارائه گزارشی از برنامه ها و فعالیت های انجام شده در این بانک در راستای خدمت به مردم پرداخت.
استاندار قم؛ پیگیری تامین منابع مالی طرح کمربندی قم در دیدار با رئیس بانک ملی ایران
راهکار تامین منابع مالی طرح کمربندی کنارگذر غربی شهید سلیمانی قم در دیدار استاندار با رئیس بانک ملی ایران بررسی شد.
به گزارش استانداری قم، ابوالفضل نجارزاده مدیر عامل بانک ملی ایران در دیدار با استاندار قم با اشاره به اینکه این بانک در یک سال گذشته بالغ بر ۵۰ همت تسهیلات قرض الحسنه در کل کشور پرداخت کرده گفت: در حال حاضر مجموعه بانک ملی در چند پروژه سرمایهگذاری در استان قم مشارکت میکند.
وی همچنین در این دیدار گفت: تلاش می شود تا میزان تسهیلات قرض الحسنه و تسهیلات خرد در سطح استان قم را افزایش یابد.
سیدمحمدآقامیری استاندار قم نیز در این دیدار با تاکید بر اینکه لازم است مبلغ و تعداد تسهیلات قرض الحسنه در استان قم افزایش یابد، گفت: در ۶ ماه گذشته با بیش از سه هزار نفر از مردم استان قم در قالب ملاقات مردمی دیدار داشته که بیش از ۱۹۰۰ نفر آنها خواستار تسهیلات بودند.
وی همچنین از مدیرعامل بانک ملی ایران خواست تا شرکتهای سرمایهگذاری خود را به قم معرفی کند تا در این استان اقدام به سرمایهگذاریهایی با رقمهای بالا کنند چرا که این اقدام باعث میشود نرخ هشت درصدی بیکاری در قم تعدیل شود.
آقامیری وجود تعداد زیاد اتباع در قم را یکی از عوامل بالا رفتن نرخ بیکاری در استان قم دانست و گفت: در صورتی که شرکت سرمایه گذاری از سوی بانک ملی در قم معرفی شود این قول را میدهیم تا مجوز فعالیتهای آنها را در کمترین زمان ممکن اخذ کنیم.
همچنین تسریع در بهرهبرداری و تکمیل بزرگراه شهید سلیمانی یکی از مباحث مطرح شده در این دیدار بود که با پیگیری نمایندگان مردم قم در مجلس شورای اسلامی و همچنین استاندار، مقرر شد موافقت و تاییدیه ازرئیس کل بانک مرکزی ایران گرفته شود و در سرمایهگذاری و تکمیل این پروژه مشارکت شود.
عملیات اجرایی طرح کمربندی کنار گذر غربی قم تهران و آزادراه قم _ سلفچگان _ راهجرد _ اراک با نام سردار شهید سلیمانی که با هدف رفع گره ترافیکی ورودی شهر قم از مسیر آزادراه قم – تهران، جاده قدیم قم – تهران و محور قم سلفچگان از خرداد سال ۱۳۹۹ آغاز شده بود، با گذشت بیش از سه سال، هنوز پیشرفت چندانی نداشته است.