به گزارش خبرنگار ایرنا، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان در این رویداد گردشگری، گفت: شهرستان ماهنشان یکی از قطبها و پایگاههای مهم تولید ماهی قزلآلا در استان زنجان است و سهم قابل توجهی از تولید سالانه در این استان دارد.
سعید صفوی افزود: بهدلیل ترویج مصرف آبزیان و آشنایی با مزایای استفاده از ماهی در سبد غذایی خانوارهای ایرانی و استقبال گسترده گردشگران از نخستین دوره، سومین جشنواره طبخ ماهی قزلآلا در قلعه تاریخی بهستان شهرستان ماهنشان در روزهای ۳۰ و ۳۱ فروردین ماه برگزار شد.
وی با بیان اینکه طبخ ماهی قزلآلا در تقویم رویدادهای گردشگری کشوری و در مقیاس استانی ثبت شده است، گفت: با توجه به اینکه در شهرستان ماهنشان حدود هزار مزرعه پرورش ماهی وجود دارد، بهعنوان یکی از ظرفیتهای بزرگ اقتصادی و گردشگری در استان و کشور در کنار سایر ظرفیتهای کمنظیر استان شناخته میشود.
محمدرضا محمدی فرماندار شهرستان ماهنشان با بیان اینکه سالانه بیش از ۱۲ هزار تن ماهی در این شهرستان تولید میشود، گفت: بیش از ۷۵۰ استخر پرورش ماهی در ماهنشان وجود دارد و برگزاری چنین جشنواره هایی میتواند در شناساندن منطقه و فروش ماهی قزلآلای شهرستان تاثیر داشته باشد.
نخستین جشنواره طبخ ماهی در ماهنشان ۱۲ اسفند سال ۱۴۰۱ و دومین جشنواره نیز ۲۸ اردیبهشت ماه سال گذشته در شهر دندی این شهرستان با حضور مقامات دولتی، مردم و گردشگران برگزار شد.