ایلام - ایرنا - بعد از شلیک شکوهمند موشکهای بالستیک و کروز و پیغام پهپادهای جمهوری اسلامی ایران " در عملیات وعده صادق" بر فراز اسرائیل غاصب، به عمق استراتژی دفاعی کلام پربار و تاریخی حضرت امام خمینی (ره) که فرمود: " جنگ برای ما یک نعمت بود" پی برده و به عظمت روحی و دُرّ دور اندیشی آن پیر خِرد واقف شدیم.

به گزارش خبرنگار ایرنا - جمهوری اسلامی ایران بر اساس جهان بینی، باور های عقیدتی، اقتضائات سیاسی و نظرات رهبران دینی خود، برای شروع هیچ تهاجم و تخاصمی پیشگام نبوده و نهایت تدبیر و تلاش مضاعف خود را نیز در جهت اصلاح امور، رفع اختلافات و ایجاد تفاهم بین طرفین از طریق ابزارهای دیپلماسی و گفت و شنودهای سیاسی به کار برده است.

اما بعضی شواهد و قرائن بیانگر سوء تفاهم و خطای راهبردی دشمنان از خویشتنداری و خیرخواهی مسئولان و تصمیم گیرندگان نظام اسلامی ایران و درک نادرست آنان از توان تهاجمی و دامنه و داشته های دفاعی ماست.

در پی انتقام اقتدارگرایانه جمهوری اسلامی از رژیم خونخوار اسرائیل در قالب عملیات " وعده صادق " سردمداران مستکبر عالم ( آمریکا، انگلیس و فرانسه ) در کنار دفاع تمام قد از نطفه نفاق و نوچه نامشروع خود تلاش کردند که با فضاسازی‌های رسانه ای، تئوری پردازی های دروغین و تصویرگری های فریبنده حقیقت را کتمان و قدرت نظامی ایران عظیم را کوچک و شغال شیطانی اسرائیل را شیر جلوه دهند.

اما حقیقت غیر قابل اغماض این است که تجربه تاریخی و بهره مندی ملت بزرگ و مدیران ارشد جمهوری اسلامی ایران از گنجینه ارزشمند دفاع مقدس، نوآوری، توانمندسازی، احیاء، ارتقاء و بازسازی زیرساخت‌های نظامی، صنایع هوایی و استعدادهای روزآمد دفاعی کشور را به یک مطالبه ملی فراگیر تبدیل کرده و عظمت و اقتدار انقلاب را به یک اعجازِ عجیب افزایش داده است.

نگاه نامتعادل و ناصواب و غیر واقعی قدرت‌ های خودخواه جهان به روند پرشتاب توسعه متوازن ایران اسلامی باعث شده که برخی حاکمان مغرور و واپسگرای جهان دریافت ضعیف و درک نادرستی از سطح آمادگی، تفوق تسلیحاتی و مزیت‌های مهم نظامی ما داشته و به زعم زهرآگین آنان جمهوری اسلامی ایران در حسرت و حرمان و محدودیت و محرومیت های تحمیلی دهه شصت متوقف شده است.

این در حالی است که ایران عزیز به یمن وجود فرزندان فرهیخته و متخصصین متعهد خود امروز ردای رنگین استقلال و خِرقه خودکفایی بر تن و عصای ایستادگی در دست، سودای تسخیر بازار صادرات سلاح را داشته و به اعتراف دشمنان و تصریح کارشناسان خبره پنتاگون«ایران با ۸۸ میلیون جمعیت، انبوهی از سرباز پای کار، نظامی منسجم و سرزمینی وسیع به حدی از قدرت دست یافته که آمریکا قادر نیست که ائتلافی را علیه آن تشکیل دهد زیرا که ایران دارای قویترین قدرت موشکی در منطقه است.

یکی از نظامیان باز نشسته کویتی( ناصر الویله ) معتقد است«که باید از خداوند بخواهیم که بین ما و ایران جنگی در نگیرد چونکه ایران از ما ( اعراب ) قوی‌تر است و چنانچه بین اعراب و ایران جنگی شکل بگیرد ما نابود می‌شویم».

دور اندیشی رهبر عزیز انقلاب اسلامی و نبوغ و نوآوری جوانان جسورِ وطن باعث شده است که ما از نقطه صفر دیروز ( دوران مظلومیت دفاع مقدس) به میدان مطلوب امروز برسیم و موشک‌های " شهاب، قاصد ۳، فاتح ۱۱۰، قیام، زلزال بارشی، ذوالفقار، هرمز پرقدرت، عماد، سجیل، خرمشهر، دزفول، فاتح امین، رعد۵۰۰ و پهپادهای شاهد، مهاجر، ابابیل و کرار " را در زمینه های " رزمی، شناسای ، آموزشی، تهاجمی و انهدامی " تولید و بر قلب سخت صهیونیسم جهانی بنشانیم.

تحلیلگر سایت " گلوبال فایر پاور " می‌گوید: ایران در بین ۱۴۵ کشور در زمینه علوم زیربنایی در ۶۰ شاخص معتبر علمی دارای رتبه چهاردهم است که جلوتر از خیلی کشور های اروپایی قرار دارد.

بی جهت نیست که بایدنِ بی تعادل، ضمن توصیه اکید به سران رژیم غاصب اسرائیل مبنی بر عدم حمله تلافی جویانه به ایران، اعلام می‌کند که کشورش هیچگونه برنامه ای برای جنگ با ایران ندارد و در هیچ ائتلافی نیز علیه ایران مشارکت نخواهد کرد.

پوتین رئیس جمهور روسیه نیز ضمن هشدار به کشورهای همسایه در خصوص همکاری با آمریکا و حمله به منافع ایران، به آنان توصیه می‌کند که" قبل از هرگونه اتفاقی از مرزهای جمهوری اسلامی ایران دور شوند چون از قدرت دفاعی آن بی خبرند."

بخش بزرگی از استعدادهای عملیاتی، تجهیزات تهاجمی و داشته های دفاعی جمهوری اسلامی ایران در متن مجاورات و محاورات منطقه مستتر است و با چشم سر قابل مشاهده نیست و همین امر بعضی معاندان و ایادیشان را دچار خطای محاسباتی کرده است.

یکی از تحلیلگران عرب می‌گوید: ایران علاوه بر جمعیت زیاد، انگیزه سرشار، اعتقادات محکم و ارتش و سپاه قوی و مجهز، قادر است که با بهره مندی از نفوذ ولایت فقیه و ابزار فتاوای فقهی، چند ارتش بزرگ در کشورهای دیگر را هم به کمک گرفته و علیه منافع دشمنان خود به کار بگیرد.

ای کاش، افکار عمومی عالم، حقد و حسادت وانهاده و به سوی حُریت و حقیقت بنگرند، واقعیت دنیا را از آسیب‌ احساس، دور و آن را با متر و معیار عقل و ادراک محاسبه نمایند تا بیش از این، بشریت را دچار درد،دِشنه، داغ و درگیری نکند.