احمد رضا اجتهادی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، افزود: این تعداد فضای آموزشی شامل ۲۴۰ کلاس درس با زیربنای ۴۴ هزار و ۹۵۰ مترمربع است که در اختیار دانشآموزان استان قم قرار گرفتهاست.
وی اضافه کرد: سال گذشته کلنگزنی پنج پروژه جدید نیز به انجام رسید که در حال ساخت است.
وی بیان کرد: ادارهکل نوسازی مدارس قم، طرح استفاده از ظرفیتهای خیری برای درآمدزایی و خودکفایی مدارس و پیگیری این موضوع را در استان در دستور کار دارد که یکی از جلوههای این امر، پیگیری تاسیس سامانه تولید برق از انرژی پاک خورشیدی در پشت بام مدارس است.
اجتهادی خاطرنشان کرد: سال گذشته همزمان با آیین بهرهبرداری از ۹۵۰ فضای آموزشی و پرورشی سراسر کشور در ایام الله دهه فجر، سامانه تولید برق از انرژی خورشیدی در دبستان دخترانه حضرت فاطمه زهرا(س) به بهرهبرداری رسید که ۲۰ کیلووات ظرفیت دارد و طبق نرخنامه مصوب سال گذشته، میتواند در هر ماه حدود ۹۰ میلیون ریال درآمد برای مدرسه کسب کند.
۳۰۵ هزار دانشآموز قم در مقاطع مختلف تحصیلی در یکهزار و ۴۸۱ واحد آموزشی استان مشغول تحصیل هستند.
۵۶ درصد دانشآموزان استان قم در مقطع ابتدایی، ۲۲درصد متوسطه اول، ۱۱ درصد متوسطه دوم، سه درصد فنی حرفهای، چهار درصد کاردانش، چهار درصد پیشدبستانی و یک درصد در مدارس استثنایی مشغول به تحصیل میباشند.
۹۵ درصد دانشآموزان این استان در شهر و پنج درصد در روستا تحصیل میکنند. ۵۰.۴ درصد دانشآموزان پسر و ۴۹.۶ نیز دختر هستند تعداد معلمان دوره ابتدایی دراین استان ۶ هزار و ۳۷۸ نفر و تعداد معلمان دوره متوسطه اول و دوم نیز سه هزار و ۴۲۹ نفر است.