به گزارش ایرنا از دفتر سازمان جهانی بهداشت در تهران، اقلام اهدایی قرار است در استانهای هرمزگان، کرمان، خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان توزیع شوند، این استانها اغلب در دسترسی به منابع پزشکی کافی در شرایط اضطراری با چالش هایی روبرو هستند.
دستگاه دفیبریلاتور میتواند نجاتبخش زندگی در هنگام ایست قلبی ناگهانی باشد، این وسیله ریتم ضربان قلب را به طور موثر پایش کرده و با ارسال شوکهای الکتریکی عملکرد طبیعی قلب را احیا میکند. طراحی این دستگاهها به گونهای است که با حداقل آموزش پزشکی میتوان از آن استفاده کرد و به همین دلیل برای تیمهای پاسخ به فوریتهای پزشکی بسیار باارزش هستند.
نماینده سازمان جهانی بهداشت در جمهوری اسلامی ایران، در رابطه با اهدای این دستگاهها عنوان کرد: با افزایش فراهم بودن دفیبریلاتور، امدادگران و پرسنل اورژانس در استانهای مربوطه برای ارائه مراقبتهای مؤثر و بهموقع به افراد نیازمند مجهزتر خواهند شد.
سید جعفر حسین اظهار داشت: اهدای این تجهیزات که به طور مشترک از سوی دفتر کمکهای انسانی اتحادیه اروپا تامین مالی شده است، تاکیدی بر تعهد ما نسبت به تقویت نظام سلامت و ارتقای خدمات پزشکی اورژانس برای جمعیتهای آسیبپذیر، از جمله مهاجران و پناهجویان افغان ساکن در جمهوری اسلامی ایران است.
وی گفت: این پروژه در راستای ماموریت سازمان جهانی بهداشت، یعنی تضمین دسترسی همگانی به خدمات باکیفیت سلامت، بویژه در مناطقی که با بحرانهای انسانی مواجه هستند، انجام گرفته است، هدف نمایندگی سازمان جهانی بهداشت در ایران این است که از طریق توانمندسازی نهادها و ارائهدهندگان خدمات سلامت محلی به ارتقای تابآوری و پایداری نظام سلامت در استانهای هدف کمک کند.