به گزارش ایرنا از روابط عمومی شرکت آب منطقهای مازندران، حیدر داوودیان روز دوشنبه اظهار کرد: در مازندران نزدیک به ۱۱۰ هزار چاه کشاورزی داریم که از این تعداد حدود ۳۰ هزار حلقه چاه برقدار هستند و مابقی با موتور دیزلی بهرهبرداری میشوند.
وی افزود: کشاورزان برای برخورداری از سهمیه سوخت یا برقدار کردن این چاهها باید پروانه بهرهبرداری داشته باشند.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای مازندران خاطرنشان کرد: از این ۱۱۰ هزار چاه کشاورزی در حال حاضر حدود ۲۰ هزار چاه به تمدید پروانه نیاز دارند. یعنی به دلیل انجام نشدن تمدید پروانه چاههای پروانهدار غیرمجاز محسوب میشوند.
داوودیان با تاکید بر اینکه ارائه سهمیه سوخت یا برقدار شدن چاهها بدون تمدید پروانه برای کشاورزان میسر نیست، اظهار کرد: قانون تاکید کرده که برقدار کردن چاهها یا ارائه سوخت صرفا در صورت معتبر بودن پروانه بهرهبرداری انجام میشود. بنابراین به همه کشاورزان توصیه میشود که تا پیش از زمان نیاز ضروری به بهرهبرداری از چاهها نسبت به تمدید پروانه اقدام کنند.
به گزارش ایرنا، پارسال و در فصل کشاورزی ۱۴۰۱-۱۴۰۲ بنا بر آمارهای شرکت آب منطقهای مازندران حدود یک میلیارد ۱۴۰ میلیون متر مکعب از ۲ میلیارد و ۵۰۸ میلیون متر مکعب آب استفاده شده در بخش کشاورزی این استان از منابع زیرزمینی برداشت شد.
مازندران با داشتن ۴۶۰ هزار هکتار زمینهای زراعی و باغی سالانه ۷۲ نوع محصول کشاورزی را تولید میکند. تولید حدود یک میلیون تن برنج، ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن مرکبات و انواع محصولات باغی در مازندران سبب شده که این استان به عنوان قطب تولید محصولات باغی و کشاورزی کشور همواره مورد توجه باشد.