تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۰۲:۲۴

تهران- ایرنا- دیوید ساترفیلد نماینده ویژه آمریکا در امور بشردوستانه در اظهاراتی گفت که خطر قطحی در غزه به ویژه در شمال این منطقه بسیار زیاد است.

به گزارش بامداد چهارشنبه ایرنا به نقل از رویترز، ساترفیلد با بیان این ادعا که رژیم صهیونیستی در هفته‌های اخیر گام‌های مهمی برای ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه برداشته است، اظهار کرد: اما هنوز کار قابل توجهی باقی مانده زیرا خطر قحطی در این منطقه بسیار زیاد است.

نماینده ویژه آمریکا در امور بشردوستانه در ادامه با انتقاد از مشکلاتی که رژیم صهیونیستی بر سر راه ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه ایجاد می‌کند، خاطرنشان کرد: در صورت عدم همکاری (رژیم) اسرائیل برای ورود کمک‌های بشردوستانه بیشتر به غزه، می‌توان شرایط مشخص و قابل اندازه‌گیری را برای تداوم حمایت واشنگتن از تل‌آویو در نظر گرفت.

وی همچنین با ابراز نگرانی از خطر قحطی گسترده در سراسر غزه به ویژه در شمال این منطقه، خواستار همکاری مضاعف رژیم صهیونیستی برای ورود بیشتر کمک‌های بشردوستانه به غزه شد.

به گزارش ایرنا، میشائیل مارتین وزیر خارجه ایرلند نیز سه‌شنبه شب با انتقاد از اقدامات رژیم صهیونیستی در ایجاد محدودیت در راه ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه، تاکید کرد: وضعیت در این باریکه بسیار وخیم است.

وی در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق)، نوشت: (رژیم) اسرائیل با منع ورود برخی از اقلام کمکی به غزه، در حال مجازات دسته‌جمعی مردم غزه است.

وزیر خارجه ایرلند با اشاره به اینکه طبق گفته جمعیت هلال احمر فلسطین، رژیم صهیونیستی اجازه نمی‌دهد تجهیزات بیمارستانی به غزه وارد شود، تاکید کرد: برخی از بحث‌هایی که (در رابطه با موافقت رژیم صهیونیستی برای ورود کمک‌های بیشتر به غزه) در جریان است با واقعیت عینی آنچه که در عمل در حال وقوع است، به شدت در تناقض است.

مارتین با بیان اینکه اوضاع کنونی غزه همچنان بسیار وخیم و مصداق یک وضعیت غیرانسانی در مقیاس بزرگ است، خاطرنشان کرد: با وجود این وضعیت، (رژیم) اسرائیل همچنان به محدود کردن جریان کمک‌ها به این منطقه ادامه می‌دهد.

مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه (هفتم اکتبر ۲۰۲۳) در پاسخ به چندین دهه جنایات رژیم صهیونیستی عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه علیه مواضع رژیم اسرائیل انجام دادند و این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده‌ «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و متوقف ساختن عملیات مقاومت، بطور وحشیانه اقدام به بمباران این منطقه تحت محاصره کرد و پس از مدتی، حملات زمینی خود را آغاز کرد.

ارتش رژیم صهیونیستی از همان آغاز هدف اصلی خود از جنگ علیه نوار غزه را بازگرداندن اسیران صهیونیست در نزد مقاومت و نابودی جنبش حماس اعلام کرد اما در نهایت، بعد از ۴۸ روز مجبور شد که به آتش بس موقت تن داده و از راه مذاکره با جنبش حماس تعدادی از اسرای خود را در مقابل اسرای فلسطینی آزاد کند.

رژیم صهیونیستی سپس با آغاز مجدد جنگ علیه غزه اعلام کرد که هدف از این اقدام فشار بر جنبش حماس برای آزادی سایر اسیران صهیونیست و نابود کردن این جنبش است اما جنبش حماس نیز در مقابل اعلام کرد که تا زمانی که یک آتش بس دائمی و پایدار برقرار نشود، اسیران صهیونیست آزاد نخواهند شد و آزادی آنها نیز از طریق تبادل با اسیران فلسطینی خواهد بود.