حسن شرفی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان کمک برای تامین معیشت خانوارهای زیر پوشش و نیازمندان، خرید وسایل کمک توانبخشی، خرید جهیزیه، تامین وسایل ضروری زندگی، هزینه درمان و تجهیز مراکز بوده است.
وی استفاده از ظرفیت خیران و جلب مشارکتهای مردمی را از اولویتهای سازمان بهزیستی برشمرد و گفت: بهزیستی استان در راستای ارتقای سطح زندگی و بهبود معیشت مددجویان با روشهای گوناگون نسبت به جذب مشارکتهای مردمی اقدام کرده و هر سال به منظور استفاده حداکثری از ظرفیت نیکوکاری جامعه برنامهها، طرحها و پویشهای مختلف در زمانها و مناسبتهای گوناگون اجرا شده است.
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی بیان کرد: ماه رمضان امسال نیز هفت پویش برگزار شد که از جمله پویش افطاری ساده در حضور ولی نعمتان، خانوارهای دارای سه معلول، ضیافت خانه خدا، میز خدمت در مساجد و پویش افطاری ساده در مراکز بوده است.
وی گفت: ۳۷ مرکز مثبت زندگی در استان خراسان جنوبی وجود دارد که طرح پویش جلب مشارکتهای مردمی در این مراکز برگزار شد و خیران از نزدیک با خدمات آن آشنا شدند.
شرفی تصریح کرد: مراکز مثبت زندگی همچون یک اداره کل بهزیستی کوچک است که در مناطق و محلههای استان تشکیل شده و خانوارهای زیر پوشش بهزیستی از این مراکز خدمت دریافت میکنند.
وی گفت: کمکها با حفظ شأن و کرامت انسانی در سریعترین زمان ممکن برای رفع مشکلات معیشتی، درمان، ازدواج و اشتغال افراد تحت پوشش از سوی این نهاد بین نیازمندان تحت پوشش توزیع میشود.
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی ادامه داد: سازمان بهزیستی براساس وظایف قانونی، شبکه وسیع از خدمات متنوع حمایتی، مراقبتی و توانمندسازی را به طیف گستردهای از افراد دارای معلولیت، نیازمندان و فرزندان آنان همچنین اقشار آسیبپذیر استان ارایه میدهد، از همین رو انجام و استمرار این کار حمایت و همراهی مردم خیراندیش، متعهد و نیکوکار را میطلبد.
وی با اشاره به حدود ۲۰ هزار معلول در خراسان جنوبی گفت: ۱۰ درصد معلولان استان در مراکز شبانه روزی و ۹۰ درصد در خانواده نگهداری میشوند که معیشت، توانبخشی، درمان، اشتغال و مسکن از نیازهای اصلی معلولان است.
شرفی عنوان کرد: معیشت از مطالبات اصلی جامعه هدف بوده لذا با پیگیریهای انجام شده، آمار پشت نوبتی دریافت مستمری صفر شده اما زمینه برای توانمندشدن مددجویان نیز فراهم است.