به گزارش روز پنجشنبه ایرنا؛ «محمدطیب صحرایی» در آیین تقدیر از خانواده شهدای سلامت استان کرمانشاه در دانشگاه علوم پزشکی، افزود: همه ما مدیون خدمات صادقانه کادر بهداشت و درمان و نیروهای پر تلاش این عرصه از جمله شهدای سلامت هستیم که جان خود را برای سلامت مردم استان فدا کردند.
وی اظهار کرد: دوره کرونا یکی از دوره های طلایی و پر افتخار ایثارگری در کشور ما در جهات مختلف بود و عده ای در کشور ما بودند که مرز ایثارگری و از جان گذشتگی را درنوردیدند و جامعه فعال در حوزه بهداشت و درمان در این دوران پرچم دار بودند.
استاندار کرمانشاه ادامه داد: حضور در مراسم تقدیر از شهدای سلامت و تکریم خانواده معظم شهدا با یک احساس متفاوت همراه است. شرکت در این مراسم حس افتخار، حماسه و شکوه را القا میکند که بسیار ارزشمند است.
صحرایی افزود: وظیفه همه ما زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای عزیز ایران اسلامی است و نباید فراموش کرد ایثارگری شهیدان و خانوادههای آنها است که امروز در سرزمینی مملو از امنیت و آسایش زندگی می کنیم و تکریم خانواده معظم شهدا وظیفه همه است.
وی گفت: بالندگی و اقتدار نظام اسلامی مرهون ایثار و ازخودگذشتگی خانواده معزز شاهد و ایثارگر است و ما پاسداری از تلاش و زحمات شهدای والامقام را با انجام مسئولیت های محوله بر عهده خویش واجب میدانیم.
استاندار کرمانشاه در بخش دیگری از سخنانش ابراز امیدواری کرد در حوزه سلامت استان روز به روز پیشرفت های چشمگیری داشته باشیم و خدمات بهتری را به مردم استان کرمانشاه و استان های همجوار ارائه کنیم و در حوزه توریسم سلامت نیز به پیشرفت های خوبی دست پیدا کنیم.
صحرایی اضافه کرد: امسال هم خبرهای خوبی در حوزه سلامت استان داریم از جمله افتتاح یک بیمارستان که مراحل پایانی تکمیل را می گذراند و به طور مداوم در حال پیگیری راه اندازی آن هستیم و امیدواریم تا پایان فصل بهار بیمارستان بهارستان که از مصوبات سفر مقام معظم رهبری به استان است در خدمت مردم استان کرمانشاه قرار گیرد.
افتخار ما خانواده شهدای سلامت هستند
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز در ادامه این آیین گفت: افتخار ما خانواده شهدای سلامت هستند که در حوزه سلامت ۱۷ شهید تقدیم مردم استان کرمانشاه کرده اند و ما همواره قدردان از خودگذشتگی و ایثار شهدای والامقام و خانواده معززشان خواهیم بود.
«قباد محمدی» افزود: در دوران کرونا حدود ۱۰۰ هزار مورد بستری در بیمارستانها داشتیم که توسط کادر بهداشت و درمان مورد رسیدگی و درمان قرار گرفتند.
وی اظهار کرد: در دوره کرونا مراقبت های بسیار گسترده ای صورت گرفت ، حدود ۴۰۰ هزار مورد تست کرونا در استان انجام دادیم که به طور رایگان انجام شد و بیش از ۲ میلیون ویزیت سرپایی توسط همکاران ما بخصوص متخصصان عفونی صورت گرفت.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: یکی از افتخارات این دولت که در مجامع بین المللی هم مطرح شد، واکسیناسیون گسترده در کوتاه ترین زمان ممکن بود و در طول مدت ۴ ماه سه میلیون و ۴۰۰ هزار دوز واکسن در استان به صورت رایگان تزریق کردیم و در این کار تمام پرسنل پای کار بودند و سازمان های بسیج، سپاه پاسداران و استانداری همکاری بسیار خوبی با دانشگاه داشتند.
محمدی در ادامه سخنانش گفت: در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه چهار هزار و ۹۱۵ نفر کارمند ، ۳۷۵ نفر دانشجو و ۳۷ نفر عضو هیات علمی از عزیزان خانواده شاهد و ایثارگران هستند.
وی اضافه کرد: در حوزه شاهد و ایثارگر در این دولت کارهای کم نظیری انجام شده و با حمایت های مدیر کل شاهد و ایثار گر استان و مشاور استاندار در امور ایثارگران کارهای بسیار ارزشمندی در واحد شاهد و ایثارگر دانشگاه ، از جمله تشیع شهید گمنام در دانشگاه و احداث یادمان شهدا در دانشکده داروسازی،۵۵ مورد سرکشی از خانواده شهدا و ۸۰۰ مورد تقدیر از شاغلین و ایثارگران صورت گرفته است.
وی از حمایتهای بی دریغ استاندار کرمانشاه از حوزه سلامت استان قدردانی کرد و گفت: با حضور دکتر صحرایی در استان و کارهای جهادی و انقلابی که داشتند، شعائر اسلامی و انقلابی در استان تقویت شده و پیشرفت های فراوانی در حوزه های مختلف از جمله حوزه سلامت و مجموعه دانشگاه علوم پزشکی صورت پذیرفته است که بسیار ارزشمند است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه گفت: از یکم تا هفتم اردیبهشت ماه هفته سلامت نامگذاری شده است که شعار این هفته در سال ۱۴۰۳ «سلامت خانواده و مردمی سازی سلامت» می باشد و اصلیترین برنامه وزارت بهداشت در سال جاری گسترش بحث سلامت خانواده و پزشک خانواده است.
محمدی افزود: این طرح به دستور رئیس جمهور در شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر به طور کامل اجرا خواهد شد و در حال حاضر در استان ما این طرح در شهرستان کنگاور به عنوان نمونه و پایلوت اجرایی شده است.
به گفته وی در این طرح هر هزار و ۵۰۰ نفر جمعیت، زیر پوشش یک مراقب سلامت قرار میگیرند و هر سه هزار نفر یک پزشک خانواده خواهند داشت.
وی تصریح کرد: با اجرای این طرح، غربالگریها و بیماریابیهای خیلی خوبی در سطح کشور اتفاق میافتد و باعث میشود که عوارض بیماریها کاهش پیدا کند.
محمدی افزود: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سال گذشته در اجرای طرح سلامت خانواده رتبه اول کشور را کسب کرد و مورد تقدیر وزیر بهداشت قرار گرفت.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه گفت: سال گذشته غربالگری جمعیت هدف استان، از نظر بیماریابی دیابت و فشار خون به طور کامل صورت پذیرفت که با هدف پیشگیری از ابتلا به بیماریهای غیر واگیر انجام شد.
وی افزود: برنامه ای که امسال تدارک دیده شده است، بیماریابی و غربالگری گروه هدف در راستای تشخیص سرطانها خواهد بود و در ماه های آینده در استان کرمانشاه این برنامه عملیاتی میشود.
محمدی اضافه کرد: در این طرح نیز تمام جمعیت هدف استان تحت پوشش قرار میگیرند و هدف ما شناسایی در مراحل اولیه است که قابل درمان خواهند بود و جان بسیاری از افراد را نجات خواهد داد.
در پایان این آیین از خانواده های شهدای سلامت استان کرمانشاه تجلیل شد.
اکنون بیش از چهار هزار تخت در ۲۰ بیمارستان دولتی زیرنظر دانشگاه علوم پزشکی، ۲ بیمارستان خصوصی، سه بیمارستان نظامی و ۲ بیمارستان تامین اجتماعی در استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه فعال است.