معصومه نوروزی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در حالیکه استان تا این تاریخ باید ۶۰۹ میلیمتر بارش دریافت میکرد اما ۱۳۷ میلیمتر کاهش بارش داریم.
وی ادامه داد: وضعیت کاهش بارشها سبب شده تا این استان پس از گیلان دومین استان خشک کشور باشد و از آنجاکه بارشهای موثر استان در حال پایان است این حجم از کاهش بارش در استان جبران نمیشود.
معاون توسعه و پیشبینی هواشناسی چهارمحال و بختیاری به وضعیت جوی استان برای روزهای آینده اشاره کرد و گفت: برای روز جمعه بارشی در استان پیشبینی نمیشود اما از روز شنبه تا چهارشنبه به تناوب بارشهایی در استان شکل میگیرد.
نوروزی افزود: بارشها از روز شنبه تا دوشنبه به شکل ضعیف و رگباری است اما سامانه بارشی برای روزهای سهشنبه و چهارشنبه تقویت و فراگیر میشود.
وی با تاکید بر اینکه الگوهای بهاری تغییرپذیری بالایی دارد، تصریح کرد: هر گونه رخداد تغییر اطلاعرسانی میشود.
معاون توسعه و پیشبینی هواشناسی چهارمحال و بختیاری افزود: دما در صبح روز جمعه کاهش نسبی خواهد داشت اما دمای طول روز از ظهر جمعه تا سهشنبه افزایش محسوس دارد.
وی یادآور شد: طی ۲۴ ساعت گذشته کوهرنگ، بلداجی و بن با کمینه دمای پنج درجه سانتیگراد بالای صفر خنکترین و بازفت با بیشینه دمای ۲۲ درجه سانتیگراد گرمترین ایستگاههای استان گزارش شد.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری سرچشمه رودخانههای زایندهرود، کارون و بخشی از دز است و افزایش یا کاهش بارشها در این استان، استانهای خوزستان، اصفهان و فلات مرکزی را تحت تاثیر خود قرار میدهد.