مجید الهی راد روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: ۴۵۰ نفر از زنان سرپرست خانوار زیرپوشش این نهاد در حوزه صنایع دستی از جمله بافت فرش فعالیت دارند که در اقتصاد خانواده و افزایش درآمد بسیار تاثیرگذار هستند.
وی با بیان اینکه ۷۰ بافنده فرش زیر پوشش این نهاد حمایتی بیمه هستند، افزود: بیشترین فعالان این صنعت مربوط به شهرستان های بجنورد، اسفراین، شیروان، رازو جرگلان، گرمه و فاروج است.
الهی راد در خصوص نحوه فروش فرش های بافته شده مددجویان نیز گفت: ارسال فرش در شورای قیمت گذاری فرش تهران و خرید به قیمت روز بازار است.
وی با بیان اینکه درآمد ناخالص حاصل از هر متر فرش برای بافندگان بین ۳۰ تا ۵۰ میلیون ریال است، افزود: اکنون ۶ راهبر شغلی در حوزه فرش و صنایع دستی با این نهاد همکاری دارند.
خراسان شمالی به لحاظ تنوع قومیت ها و فرهنگ ها، ظرفیت های بسیار بالا در تولید فرش دستباف دارد و شاهد تنوع در این زمینه از جمله فرش کردی، ترکی و ترکمن هستیم و فرش ابریشم دو رو که در منطقه راز و جرگلان این استان تولید می شود هم ظرفیت بسیار بالایی برای این منطقه محسوب می شود.
پنج هزار بافنده فرش ترکمن در خراسان شمالی و اغلب در منطقه جرگلان فعالیت دارند؛ پنج هزار نفری که بیشتر آن ها را زنان و دختران تشکیل می دهند و ۵۰۰ نفر از این بافندگان به بافت قالیچه دورو مشغولند و سالانه تا سه هزار متر قالیچه نیز تولید می کنند.