به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین حیدری روز پنجشنبه در هفتمین اجلاس مجمع رئوسای کمیسیون شهرسازی و معماری شوراهای اسلامی و معاونین شهرسازی شهرداریهای کلانشهر و مراکز استانها در بوشهر اظهار کرد: مهمترین مشکل در فرآیند بازآفرینی شهری نبود هماهنگی و نگاه شهری سازمان ها به عنوان ذی مدخل در کشور است .
وی افزود: وقتی سازمانها هماهنگ عمل نمی کنند و منافع سازمانی خود را بسیار مد نظر قرار میدهند همین امر باعث می شود که طرحها زمان بر و هزینه بر باشد.
شهردار بوشهر تصریح کرد: این ناهماهنگی به اعتماد مردم آسیب زده و علاوه بر نگرانی مانع همراهی و مشارکت مردم می شود.
حیدری ادامه داد: وقتی بافت تاریخی یک محله باید در حد امروزی بازسازی شود و در عین حال ساختارهای کلی آن حفظ شود به ناچار باید یک سری محدودیت ها اعمال شود که با منافع مردم ایجاد تعارض میکند و بر اساس قوائد بازآفرینی نمی توان ساختمان های جدید در بافت تاریخی ساخته شود.
وی اظهار کرد: نباید به بافت های تاریخی به عرصه هایی برای تولید مسکن نگاه کرد و این عرصه تا جایی که امکان دارد باید بازآفرینی شود.
شهردار بوشهر تصریح کر: مساحت بافت تاریخی بوشهر حدود 35 هکتار است و باید با نگاه بازآفرینی به این مجموعه نگاه کرد.
وی ادامه داد: بازآفرینی شهری در واقع یکی از رویکردها و راهگشا در موضوع شهری بوده و دنیا در ادامه تفکرات نوسازی به آن رسیده است.
حیدری افزود: تمام تلاش بازآفرینی و خلق فضاها و مکان های شهری برای این است که مردم زندگی استاندارد و با کیفیت داشته باشند.
شهردار بوشهر افزود: توجه به اجتماعات محلی در قالب ایدههای بازآفرینی تلاش میشود بر خلاف روال سابق در ایده بازآفرینی مورد توجه قرار گیرد.
وی بیان کرد: اگر با منطق بازآفرینی به این فضاها نگاه شود می توان به رفع کمبود مسکن و ایجاد فرصت هایی برای زندگی از طریق بازگرداندن مکان زیست و زندگی در زیستگاه های شهر کمک کرد.