به گزارش خبرنگار ایرنا،بخش بیماران نیازمند به مراقبت های خاص دارای ۱۱ تخت است که پنج تخت برای بیماران "اچ. دی.او"، "پرگ لمسی" (بیماران فشار خون بالا)، "اکلمسی" ، "هلپ" (بیماران پرخطر)، "خونریزی شدید"، "آی.تی. پی" (پلاکت پایین)، "بیماران دارای تشنج" و ۶ تخت دیگر برایدبیماران داخای است.
رییس بیمارستان فاطمیه همدان در جمع خبرنگاران بیان کرد: این بیمارستان بخشی برای بستری بیماران ویژه و بخشی برای بیماران عادی داشت اما راه اندازی بخشی بدای مداقبت از بیمادان خاص ضروری به نظر می رسید.
دکتر شمیم پیله ور افزود: مرجعیت بیمارستان فاطمیه و مراجعه شمار زیادی از بانوان همدانی و حتی بیمارانی از خارج از استان به این مرکز ، صورت ایجاد این بخش را دو چندان کرد.
متخصص فلوشیپ نازایی ادامه داد: در این بخش مادران باردار، مادران پس از بارداری و حتی مادرانی که نیاز به جراحی های زنانه دارند پذیرش می شوند.
دکتر پیله ور ادامه داد: در این مرکز یکسری مراقبت خاص انجام می شود و در صورت نیاز از این محل برای هماهنگی به منظور انتقال بیمار به بخش آی.سی.یو استفاده شود.
وی همچنین درباده بهره برداری بخش جراحی های مرکز "آی.وی.اف" گفت: در حال حاضر این بیمارستان یک اتاق عمل اصلی برای عمل های جراحی لاپاراسکپی و هیستروسکپی و جراحی های زنان دارد.
رییس بیمارستان فاطمیه همدان افزود: اما ایجاد یک مرکز جراحی لاپاراسکپی و هیستروسکپی در بخش درمان ناباروری برای بیماران ناباور نیاز بود.
دکتر پیله ور ادامه داد: چرا که این طیف از بیماران در این محل پرونده تشکیل دادند و به شرایط اینجا عادت کرده و تمایل دارند پزشک خودشان در بخش ناباروری، جراحی لازم را برای درمان آنها انجام دهد.
وی ادامه داد: بنابراین این اتاق عمل در ساختمان جدید تجهیز شد که از یک هفته پیش جراحی های بیماران نابارور در این محل انجام می شود.