به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی دزفول، بهروز قمرزاده روز شنبه با اشاره به پایان برداشت سیر در این شهرستان بیان کرد: ۵۳۵ هکتار از زمین های کشاورزی دزفول در سال زراعی ۱۴۰۳- ۱۴۰۲ به کشت سیر اختصاص یافت.
وی با اشاره به کیفیت بالای سیر تولیدی دزفول افزود: کیفیت بالای سیر تولیدی این شهرستان باعث شده تا علاوه بر مصرف این محصول در دزفول و خوزستان و سایر استانهای کشور، در صورت فراهم بودن شرایط، به کشورهای حاشیه خلیج فارس و روسیه نیز صادر میشود.
مدیر جهاد کشاورزی دزفول گفت: به منظور ارتقای سطح کیفی سیر تولیدی دزفول و کمک به بازاریابی فروش این محصول، علاوه بر برگزاری دورههای آموزشی و ارایه توصیههای فنی برای تنظیم بازار فروش سیر تولیدی این شهرستان اقدام شده است.
به گزارش ایرنا، برداشت سیر در این شهرستان همه ساله از اوایل اسفند ماه آغاز و تا اوایل اردیبهشت به پایان می رسد.
سال گذشته زراعی ۹ هزار تن سیر از ۳۷۰ هکتار از مزارع دزفول برداشت شد که امسال این میزان چهارهزار تن افزایش یافت.
سطح زیر کشت اراضی کشاورزی شهرستان دزفول ۹۰ هزار هکتار است که ۶۵ هزار هکتار از این مساحت مربوط به کشت آبی و ۲۵ هزار هکتار کشت دیم است.
هم اکنون ۱۲۶ محصول شامل ۶۳ نوع محصول کشاورزی و ۴۳ نوع گل و گیاه زینتی در دزفول تولید میشود که نشان دهنده ظرفیت بالای کشاورزی در این شهرستان است.
سالانه بالغ بر ۲.۵ تا سه میلیون تن انواع محصولات کشاورزی در دزفول تولید میشود.