به گزارش ایرنا، براساس نتایج طرح آمارگیری کشتار دام کشتارگاههای رسمی کشور در ماه اسفند ۱۴۰۲، گوشت گاو و گوساله با ۱۹.۸۱۹ تن، ۵۱.۵ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضهشده را به خود اختصاص داده است.
بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گوسفند و بره با ۱۵.۰۹۲ تن، بز و بزغاله با ۲.۴۱۸ تن، و سایر انواع دام با ۱.۱۵۳ تن، بهترتیب ۳۹.۲ درصد، ۶.۳ درصد و ۳.۰ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضهشده را به خود اختصاص دادهاند.
مقایسه عملکرد کشتارگاههای رسمی کشور در اسفند ۱۴۰۲ با ماه مشابه سال ۱۴۰۱ نشاندهنده کاهش ۱۵ درصدی مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور است.
مقدار تولید گوشت در اسفند ۱۴۰۲ نسبت به ماه مشابه سال ۱۴۰۱ برای گوسفند و بره ۱۷ درصد، برای بز و بزغاله ۱۶ درصد، برای گاو و گوساله ۱۵ درصد و برای گاومیش و بچهگاومیش ۱۸ درصد کاهش، و برای شتر و بچهشتر ۴۰ درصد افزایش داشته است.
همچنین نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان میدهد که مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور در اسفند ۱۴۰۲ نسبت به ماه قبل (بهمن) در حدود ۱۶ درصد افزایش داشته است.