به گزارش ایرنا، دکتر فرزام بیدارپور روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: به علت بارندگی در فصل بهار قارچهای خودروی زیادی در طبیعت رشد میکنند که بسیاری سمی است.
وی ادامه داد: برای پیشگیری از هرگونه مسمومیتهای ناشی از قارچهای سمی، شهروندان از مصرف قارچهای خودرو و یا جمعآوری شده توسط افراد عادی که به صورت فلهای عرضه میشود، خودداری کنند.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه، قارچهای سمی بسیار شبیه قارچ های خوراکی و معمولا غیرقابل شناسایی است، ادامه داد: تنها راه برای تشخیص سمی نبودن قارچ ها تشخیص آزمایشگاهی است.
دکتر بیدارپور تاکید کرد: سم قارچ خوراکی فاقد پادزهر بوده و تنها می توان با مصرف نکردن از ورود آن به بدن جلوگیری کرد.
وی یادآور شد: در صورت بروز علائم و نشانههای گوارشی از جمله تهوع، استفراغ و اسهال بهصورت تأخیری و بین ۵ تا ۱۲ ساعت پس از مصرف خوراکی قارچهای خودرو، هر چه سریعتر بیمار باید به مرکز درمانی تخصصی مسمومیتها منتقل شود.